Wedding Destination: Cum poți transforma nunta ta într-o vacanță

Nunta pe Plaja in Bora Bora

De obicei, dupa nuntă, tot ceea își doresc proaspeții căsătoriți este să plece amândoi în luna de miere singuri și să se relaxeze, să-și găsească timp pentru ei, indiferent dacă o vor face doar stând la plajă sau activ într-o călătorie plină de aventuri. Cum ar fi ca nunta în sine să aibă loc de fapt în luna ta de miere, iar când te trezești a doua zi după eveniment să fii deja plecat în vacanță, fără să fie nevoie să faci bagaje sau să rezolvi alte probleme organizatorice. Cum ar fi ca după ce ți-ai realizat visul și ai ales wedding destination într-o locație de vis, așa cum ți-ai dorit, ziua următoare să fie prima zi dintr-o mini vacanță în care povestea începută pe malul mării sau în altă locație exotică, să continue cu tone de distracție și bună dispoziție cu prietenii cei mai dragi. Poate fi o vacanță scurtă la care să participe și câțiva oameni dragi, familia sau gașca de prieteni sau poate fi chiar „luna de miere”. Ve ți avea parte de o mini vacanță împreună într-un decor de vis și vei îmbina răsfățul din vacanță cu o nuntă de poveste.

Toate acestea sunt posibile mai ales dacă ai ales wedding destination, nunta pe plajă, nunta la castel, o locație exotică, locuri care pot fi oricând și destinații de vacanță. Locațiile pentru #nuntapeplaja sunt ideale pentru a prelungi șederea cu câteva zile pentru luna de miere, iar tentațiile sunt multe.

nunta in thailanda

Wedding destination: Nuntă exotică în Mexic

Luna de miere este, probabil, vacanța ce rămâne în memorie pentru toată viața. Așa că destinația aleasă pentru prima călătorie ca și cuplu căsătorit, nu poate fi decât un loc memorabil și de ce nu, chiar locul în care s-a produs evenimentul, dacă wedding destination e un loc însorit, exotic, plin de romantism.

Priveliștea incredibilă desprinsă parcă dintr-o ilustrație de vacanță, cu o mare lină turcoaz, palmieri superbi și un nisip strălucitor, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru un decor de vis. Categoric, wedding destination Mexic este una dintre destinațiile exotice la care merită să vă gândiți dacă ați stabilit că vă doriți o nuntă pe plajă. Celebrul Cancun, de exemplu, este mai mult ca perfectul în materie de vacanțe exotice, deoarece oferă kilometri de plaje frumoase și ape de un turcoaz ireal, cu palmieri parcă desenați pe un cer perfect bleu, un adevărat paradis pe pământ.

Cei care vor alege wedding destination Mexic le vor oferi invitaților pe lângă o petrecere deosebită și oportunitatea de a se bucura un concediu de vis împreună. Mexic este o destinație cu o mulțime de posibilități, există atât de multe ruine ale civilizației străvechi mayașe, încât pasionații de istorie vor fi în al nouălea cer pe acest tăram misterios. Un loc din care invitații pot începe călătoria în timp, se află în Peninsula Yucatan: citadela Chichen Itza, considerată una dintre cele 7 minuni ale lumii.

Wedding destination: Zâmbete și fericire tip Thailanda

Un număr din ce în ce mai mare de tineri aleg să spună cel mai hotărât DA din viața lor în Thailanda, țara zâmbetelor, optând pentru o experiență de nuntă ca o vacanță, care include plaje cu nisip alb, briză tropicală și mult soare. Wedding destination Thailanda reprezintă una dintre bijuteriile Asiei, fiind înzestrată atât cu orașe de importanță istorică și culturală deosebită, dar și cu plaje absolut superbe, cu nisip fin și apă limpede. Așadar, dacă ați plănuit o nuntă pe plajă în Thailanda nu puteți rata și o mică vacanță alături de cei dragi care au ales să vă fie aproape în ziua cea mare.

Dacă sunteți fanii plajelor cu nisip fin și cu apă limpede prin care vă puteți vedea tălpile, atunci cu siguranță wedding destination Krabi reprezintă o alegere potrivită, deoarece este o regiune extrem de atractivă din punct de vedere estetic, grație plajelor sale. Railay, pe care se poate ajunge exclusiv cu barca este de vis, o bucată ruptă din rai, cu apă turcoaz, relief stâncos și o liniște deplină. O altă variantă de plajă este Ao Nang, împânzită de restaurante și baruri care organizează petreceri fastuoase atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Iar dacă vă doriți pentru nunta pe plajă un peisaj de-a dreptul spectaculos, cu o prilveliște care vă va tăia respirația, cu siguranță veți fi uimiți de vederea din Templul Rasăritului, considerat centrul universului de către tibetani și budiști.

nunta in grecia

Ca să nu mai spunem că wedding destination Thailanda va însemna un festival al papilulor gustative, mâncarea thailandeză fiind un spectacol de gust și arome, de la cel mai ieftin cărucior de stradă până la cel mai bun restaurant.

Wedding destination: Paradis tropical în Bora Bora

În ultimii ani, destinațiile exotice au devenit alegerea multor oameni, dornici de evadare, departe de casă, în ținuturi însorite, mai ales în plină iarnă. Iar dacă ai visat vreodată să te căsătorești într-un paradis tropical, atunci alege „măcar o dată-n viață”, wedding destination Bora Bora. Va fi scenariul ideal pentru o nuntă exotică urmată de luna de miere în următoarea secundă. Adică, dacă tot ați ajuns, în aproape cel mai frumos loc posibil, de ce să ratezi ocazia să-ți prelungești șederea cu „luna de miere”. Wedding destination Bora Bora pare predestinată unei „luni de miere” perfecte, cele mai frumoase plaje, cele mai luxoase ressorturi și cele mai bune servicii. 

Pentru un stil de viață tropical alegeți unul din celebrele bungalouri așezate pe piloni, în apa turcoaz a Pacificului. Scările casuței din lemn coboară chiar în apa curată ca lacrima. Ce ar putea fi mai romantic decât săriturile în lagună, direct din propriul bungalou… Dacă v-ați plictisit de lenevit la soare pe nisipul alb și fin, puteți experimenta multe alte lucruri. Chiar dacă se află la capătul lumii, Bora Bora oferă o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber: snorkeling printre peștii tropicali în rezervația de corali, plimbări cu jet skiul, scuba diving, o ocazie unică de a descoperi fauna Oceanului Pacific, plimbări cu submarinul pe lângă peretele de coral, aqua safari.

Fie că este o aventură de proporții, o micro-nuntă sau o reînnoire a jurământului intim, wedding destination Bora Bora a fost creată pentru dragoste. Invită-ți prietenii și familia să vi se alăture pentru o vacanță exotică de neuitat pe plajele din Bora Bora.

Wedding destination: Nuntă pe plajă în Grecia

Dacă ați ales wedding destination: nuntă pe plajă, Grecia va fi un eveniment pe care nu o să-l uitați niciodată. Grecia, cu cea mai frumoasă colecție de insule, este locul perfect ca și wedding destination, cu toate peisajele pitorești pe care le oferă pentru albumul de nuntă, cu plajele exotice și frumusețea grandioasă a apusurilor de soare sau cu preparatele delicioase pe care le oferă gurmanzilor dornici să le savureze. De la biserici până la plaje, wedding destination Grecia îți poate oferi toate locațiie autentice pentru o nuntă pe plajă mai mare, sau o petrecere privată. Nunta pe plajă în Grecia este mai mult decât o nuntă obişnuită, este o mini vacanţă în care atât mirii, cât și invitaţii se bucură de soare, de plajă, de peisaje fantastice. Ziua ți-o poți petrece la plajă, poți explora insula, sau poți lenevi într-un șezlong. Iar seara până târziu petreceri, dansuri tradiționale și povești cu prietenii, plus muzică, vinuri aromate și delicii culinare. 

Dacă vrei să trăiești experiența celui mai frumos răsărit de soare din lume, wedding destination Santorini e locul perfect, fiind destinația favorită pentru cuplurile care vor să-și organizeze nunta într-un cadru de vis, dar și pentru petrecerea lunii de miere. Wedding destination Corfu este o combinație perfectă a plajelor lungi de nisip, a satelor pitorești de munte și a plantațiilor de măslini și dafini, în timp ce Creta cu plaje inedite cu nisip alb sau roz, ape turcoaz, munți pitorești, podgorii exotice cu vinuri rafinate și delicatese specifice vă vor face să vă doriți după o nuntă pe plajă și o vacanță în Grecia.

Pentru o nuntă și o vacanță de vis alege wedding destination Insulele Cyclade. Plajele nisipoase sau stâncoase, cu golfulețe protejate de vânt și înconjurate de stânci înalte și abrupte, izolate sau organizate, sunt numeroase, iar norocoșii pot vedea delfinii în zare facând salturi în semicercuri sau căprițele pe stânci mergând la apă. 

Există și alte variante de vis, wedding destination Thassos, un paradis cu cele mai frumoase și mai senzaționale plaje cu nisip auriu și ape de smarald, înconjurate de peisaje verzi inedite; wedding destination Lefkada cu plaja Vassiliki care este un adevărat paradis pentru iubitorii de surf, sau Porto Katsiki, renumită pentru peisajul sălbatic fiind top 10 plaje din Grecia; wedding destination Halkidiki cu plajele sale asemănătoare cu plajele tropicale. 

Cum e să te trezești imediat după nuntă savurând o cafea bună pe plajă după care să faci o baie în mare și nu un drum organizatoric pentru a-ți achita facturile, și asta pentru că vacanța ai programat-o odată cu nunta. De data aceasta wedding destination va înseamnă nunta de vis plus mini vacanță.