fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Bucuresti - Timisoara - Kavala
+40 799 933 376

Skip to Content

Vreau o oferta personalizata:

  0
  Nunti organizate
  0
  Consultanti
  0
  Ani de experienta
  0
  Destinatii

  De ce #NuntaPePlaja?

  – suport si asistenta legate de calatorie in pandemie

  – singura agentie din Romania, care face toate actele pentru cununia civila atat in tara, cat si in strainatate (intocmirea si procesarea actelor, aducerea ofiterului starii civile pe plaja, eliberarea actelor)

  consultanta nelimitata de la semnarea contractului si pana la terminarea evenimentului (noaptea nuntii), nu doar 2-3 ore. Consultanta presupune emailuri, discutii telefonice pe tot parcursul contractului, intalnire cu consultantul nuntii cu o zi inaintea evenimentului.

  furnizori testati de-a lungul anilor pentru care garantam contractual calitatea

  – organizarea completa a nuntii (toate serviciile: cununie civila, cununie religioasa, foto-video, dj, tort, decoratiuni, machiaj, coafat, iar la cerere putem organiza orice serviciu/produs, indiferent de destinatie). Ne pliem pe nevoile, dorintele si bugetul mirilor, indiferent de destinatie.

  NU ai nevoie de mai multi bani – bugetul unei nunti pe plaja poate fi similar sau chiar mai mic decat in cazul organizarii unei nunti clasice

  – organizam evenimente cu putine persoane (#nuntapeplaja, logodna, cerere in casatorie, romantic dinner, innoirea juramintelor, celebrarea unui nr de ani de la casatorie)

  – echipa specializata in evenimente pe plaja, profesionista si cu experienta a peste 400 de evenimente in diverse colturi ale lumii. Mirii vin invitati la propria nunta, fara griji si fara stres.

  – #nuntapeplaja este acreditata international de International Wedding Professionals din USA ca fiind singura agentie din Europa Centrala si de Est specializata in #nuntapeplaja.

  – #nuntapeplaja este in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania 2019, conform Ziarului Financiar

  – #nuntapeplaja este “Destination Wedding Planner of the Year 2020/2021” la Prestige Awards Londra

  Destinatiile Nunta pe Plaja

  Grecia

  nunta in grecia 3

  Romania

  Coasta de Azur

  Cuba

  Mexic

  Dubai

  Thailanda

  nunta in thailanda 2021 2

  Bora Bora

  Spania

  Zanzibar

  Suna un consultant acum!