fbpx

Invitat la propria nuntă – Avantajele colaborării cu un wedding planner specializat

Wedding Planner Nunta pe Plaja 2020

Nunta în aer liber este trendul momentului, iar plaja este cu siguranță locul ideal în acest context. Căsătoriile la malul mării care au facut deja furori în lumea întreagă sunt tot mai cunoscute și în România și, o spunem cu bucurie, suntem mândri că am făcut cunoscut acest concept absolut superb. Dacă tu și alesul inimii tale plănuiți să vă căsătoriți, dar vreți să lăsați în urmă zgomotul orașelor și scenariul unei nunți românești tradiționale, puteți să alegeți ceva mai inedit și mai relaxant organizat cu stil de un wedding planner specializat. De exemplu o nuntă pe plajele din Grecia, România, Dubai sau Mexic. Ce ar fi să faceți #nuntapeplaja, doar voi doi și câțiva invitați dragi vouă, iar “martori” să vă fie pescărușii, nisipul și marea?

Din punct de vedere logistic, nunta pe plajă reprezintă o provocare de care noi ne bucurăm de fiecare dată. Succesul unui eveniment de acest gen stă în planificarea micilor detalii și în abilitatea creativă a organizatorului de a rezolva imprevizibilul și de a vă asigura confortul și buna dispoziție. Iar pentru a rezolva cu succes toate punctele, este nevoie de experiență în domeniu. Un wedding planner este un expert care are cunoștinte și modele de acțiune în domeniu, toate acumulate odată cu experiența. Știe ce, când, cum, unde și de ce, cu alte cuvinte știe tot în ceea ce privește evenimentul tău. Un wedding planner nu-ți va submina autoritatea și capacitatea de decizie, ci va fi sprijinul tău în tot ce înseamnă nunta, în detaliu și va deveni cu siguranță prietenul tău.

Nunta pe plajă este o altfel de experiență, este un eveniment relaxant într-un decor conturat asemenea nunților din filmele romantice, în care mirii își doresc să evadeze și să se simtă extraordinar. Este de fapt un „beach break” pe care tânărul cuplu îl oferă invitaților printr-o evadare la malul mării pentru a se bucura împreună de momentul cheie care le leagă povestea de dragoste.

Avantajele colaborării cu un wedding planner specializat

Dacă vrei să fii invitat la propria nuntă, fără griji și fără stres, totul depinde de alegerea unui wedding planner specializat cu care să ai o colaborare bună.

Echipa Nuntă pe plajă este alături de fiecare cuplu și creează o relație frumoasă cu mirii pentru ca detaliile de organizare să fie simplu și frumos de stabilit. Pe tot parcursul perioadei de dinaintea evenimentului, cuplul ține legătura cu unul dintre consultanții de nuntă, care știe detaliile despre acel eveniment. De la cununia civilă/religioasă până la aranjamente florale, meniuri, tort, fotograf sau make-up, suntem aici să găsim soluții frumoase!

 • Nuntă pe plajă, ca organizator de evenimente, se ocupă de absolut tot și face tot posibilul pentru o nuntă memorabilă. Mirii nu vor fi nevoiți să se implice în organizare – doar să-și transmită dorințele! Echipa NPP se ocupă de tot după ce alegem împreună cu voi locația, decorul și meniul. Consultanții de la NPP îi ajută de fiecare dată pe miri și cu recomandări pentru cazare și transport (autocar/avion, în funcție de nevoi). Decorul pe plajă, meniul, florile, muzica, make-up- ul, toate se construiesc și se aleg ca într-un dans. Rolul consultanților de nuntă este să respecte toate dorințele, să găsească soluții, să respecte bugetul și visul mirilor.
 • Serviciile oferite fac parte dintr-un pachet complex iar viitorii miri nu trebuie să mai alerge după soluții.
 • Pachetul de servicii este personalizat în funcție de nevoile și gusturile fiecăruia.
 • Toate serviciile sunt rezolvate printr-o singură companie (totul pentru ziua nunții, plus cazare, transport, dacă este nevoie).
 • Există variante, nunta poate fi de tip romantic dinner sau o nuntă cu familia și prietenii apropiați.Wedding Planner Decor Nunta pe Plaja 2020
 • Colaborarea cu mirii se face online, urmând ca mai apoi să ne vedem în ziua nunții! Comunicarea se desfășoară pe email și telefon și astfel suntem eficienți și prompți.
 • La Nuntă pe Plajă se creează o relație umană înaintea uneia profesionale, pentru că se ascultă nevoile și dorințele mirilor și consultanții sunt alături la fiecare pas. În felul acesta se creează transferul de încredere între miri și wedding planner, pentru ca aceștia să fie în postura de invitați la propria nuntă. Consultanții de la NPP lucrează și gestionează cu multă responsabilitate sentimentele și emoțiile generate de un astfel de eveniment și se asigură că totul se desfășoară conform conform discuțiilor.

De ce Nunta pe plajă

 • Suntem singura agenție din România, care face toate actele pentru cununia civilă atât în țară, cât și în străinătate (întocmirea și procesarea actelor, aducerea ofițerului stării civile pe plajă, eliberarea actelor).
 • Oferim consultanță nelimitată de la semnarea contractului și până la terminarea evenimentului (noaptea nunții), nu doar 2-3 ore. Consultanța presupune emailuri, discuții telefonice pe tot parcursul contractului, întâlnire cu consultantul nunții cu o zi înaintea evenimentului.
 • Lucrăm cu furnizori testați de-a lungul anilor pentru care garantează contractual calitatea.
 • Ne ocupăm cu organizarea nunții de la A la Z (toate serviciile: cununie civilă, cununie religioasă, foto-video, DJ, tort, decorațiuni, machiaj, coafat, iar la cerere putem organiza orice serviciu/produs, indiferent de destinație).
 • Nu îți trebuie bani mai mulți – bugetul unei nunți pe plajă poate fi similar sau chiar mai mic decât în cazul organizării unei nunți clasice. Ne pliem pe nevoile, dorințele și bugetul mirilor, indiferent de destinație.
 • Organizăm evenimente cu puține persoane (2- 50 pers) (#nuntapeplaja, logodna, cerere în căsătorie, romantic dinner, înnoirea jurămintelor, celebrarea unui număr de ani de la căsătorie).
 • Avem echipa specializată în evenimente pe plajă, profesionistă și cu experiența a peste 400 de evenimente în diverse colțuri ale lumii. Mirii vin invitați la propria nuntă, fără griji și fără stres.
 • Suntem acreditați de International Wedding Professionals din USA ca fiind singura agenție din Europa Centrala și de Est specializată în #nuntapeplaja.
 • Suntem în Top 100 cele mai valoroase companii din Romania 2019, conform Ziarul Financiar.

Mai mult, Nuntă pe plajă a avut întotdeauna standarde restrictive pentru respectarea măsurilor de igienă și pentru siguranța participanților, iar acum (în contextul COVID-19) mai mult ca niciodată. Numărul participanților este limitat, evenimentul se petrece în aer liber, pe plajă este loc pentru aranjarea meselor și a invitaților și deci se poate respecta distanțarea socială. Te așteptăm pe plajă!