Spune din toată inima DA pentru o nuntă pe plajă pe Coasta de Azur

Nisip fin, scoici diverse, strălucirea din razele soarelui, briza mării pe piele și în păr. Toate aceste elemente construiesc decorul perfect pentru o nuntă pe plajă. Un peisaj idilic plin de romantism și acel je ne sais quoi căruia nimeni nu-i poate rezista. Noi știm că este decorul perfect pentru o nuntă pe plajă, tocmai de aceea dacă și tu simți că începutul poveștii tale de iubire începe pe un tărâm însorit, cu iz provensal, ți-am pregătit un loc fermecător, încât vei spune din toată inima, cel mai hotărât DA: Coasta de Azur.

Faimoasa coastă mediteraneană din sud-estul Franței include multe stațiuni pline de farmec, precum Saint-Tropez, Cannes, Nisa și frumoasa peninsulă Saint Jean Cap Ferrat. Așa că dacă primul lucru la care v-ați gândit după ce ați stabilit data nunții a fost ,,nuntă la Nisa și v-ați vizualizat ținându-vă de mână pe o plajă superbă și spunând cel mai răspicat DA, nu ne putem gândi la un loc mai bun decât frumoasa Coastă de Azur. Cunoscută și sub numele de Riviera Franceză, acest loc desprins parcă din rai este recunoscut pentru uimitoarele ape albastre de un azuriu senzațional și de plajele minunate cu nisip alb. 

 De ce să alegi Coasta de Azur și o nuntă la Nisa: mai mult decât o nuntă, amintiri pe viață! 

Coasta de Azur este unul dintre locurile în care odată ce ai făcut o poză cu greu vrei să o ștergi, indiferent că mai ai o mulțime făcute în același decor. Peisajul este absolut spectaculos, încărcat de un exotism care îți taie răsuflarea, așa că devine tabloul perfect pentru pozele unei nunți pe plajă ca în filme, de care îți vei aminti atât tu, cât și invitații tăi, multă vreme de acum înainte. 

Cel mai mare oraș de pe Coasta de Azur este Nisa, o destinație de vacanță deosebită dar și un loc ideal pentru o nuntă unică, întrucât orașul este situat la poalele Alpilor Maritimi, dar și pe coasta Mării Mediterane. Mângâiată de razele calde ale soarelui timp de 300 de zile pe an, Coasta de Azur încântă cu albastrul superb al Mediteranei, așadar poți să îți programezi nunta la Nisa fără probleme din luna mai până în octombrie. 

Toate peste toate, ziua nunții este o zi plină de emoții atât pentru proaspeții căsătoriți, cât și pentru oamenii dragi care participă la eveniment. De aceea, este atât de important cadrul în care petrecerea de nuntă se va desfășura, iar plaja este una dintre locațiile care îți induce o stare de relaxare. În plus, invitații tăi vor aprecia garantat locația, deoarece Nisa și Cannes, considerate „perlele” litoralului francez, sunt recunoscute pentru celebrele palate, cazinouri sau vile vechi, puse în evidenţă de fermecătoarea lumină mediteraneană. De altfel, Nisa este locul perfect pentru cazare, pentru că de aici este cel mai ușor să ajungi în toate celelalte stațiuni de pe Coasta de Azur. Iahturile luxoase și bărcile colorate, plimbările pe La Croiseete, străduțele pietruite din orașul vechi sau briza mării pe Promenade des Anglais, sunt doar câteva dintre lucrurile care îți vor fascina invitații la nunta ta cu iz mediteranean. 

Și acestea sunt doar câteva dintre frumusețile locului care va transforma acest moment deosebit din viața oricărui cuplu, nunta pe plajă, în amintiri pe viață, alături de cele mai importante persoane din viața voastră.

5 plaje pentru o nuntă pe Coasta de Azur perfectă

Așadar, dacă ai decis că nunta pe plajă pe Coasta de Azur este ceea ce îți dorești, îți recomandăm câteva plaje fascinante, garantând că una dintre ele va deveni martorul tăcut al legăturii voastre de iubire:

  • Plage Larvotto, Monaco

Aceasta este una dintre cele mai faimoase plaje din Monaco, orașul-stat situat pe Riviera Franceză. Foarte populară printre localnici și turiști, Larvotto este o plajă artificială proiectată cu atenție de o echipă de profesioniști care au știut exact ce înseamnă plajă perfectă și relaxare la soare. Deci, dacă te vezi alături de partenerul sau partenera ta pășind în picioarele goale pe un nisip alb și fin, atunci această locație este ceea ce îți dorești.

  • Plage Paloma, Saint-Jean-Cap-Ferrat

O adevărată comoară naturală, ascunsă pe coasta Mediteranei, în zona localității Saint-Jean-Cap-Ferrat, această plajă splendidă este denumită după fiica celebrului pictor Pablo Picasso, Paloma – o creatoare de modă cunoscută pentru modelele de bijuterii pentru Tiffany & Co. În ultimii ani, a devenit locul preferat de întâlnire a starurilor de la Hollywood așadar dacă vrei o nuntă pe plajă desprinsă parcă dintr-o scenă de film, aceasta este locația cheie. Te vei bucura de priveliștea magnifică a golfului Beaulieu și a stâncilor Eze, care vor deveni tabloul perfect pentru superbele tale poze de nuntă!

  • Plage Pampelonne, Saint Tropez

Dacă sunteți un cuplu pasionat de zona artistică, de cinematografie, sau dacă locația nunții voastre trebuie să aibă o însemnătate, crede-ne plaja Pampelonne este alegerea cea mai bună. Cunoscută pentru nisipul său fin, faimoasa plajă Pampelonne este și mai cunoscută pentru faptul că aici în 1956 s-a turnat filmul ”Și Dumnezeu… a creat femeia”, având-o în rol principal pe actrița Briggite Bardot. Deci, ce spuneți să fiți actorii principali din propriul film de dragoste intitulat Nunta pe plajă pe Coasta de Azur

  • Ile de Porquerolles

Marea din jurul plajei Ile de Porquerolles este renumită pentru claritatea și limpezimea apei, dar zona este apreciată și datorită strălucirii rocilor în razele soarelui și a florei și faunei. Așezate la o distanță de doar 15 minute cu feribotul din Toulon, plajele din Porquerolles fac parte din parcul național al insulei. Nisipul alb și fin, farmecul oferit de stâncile ascuțite și micile trasee speciale pentru plimbări, fac din Porquerolles un loc favorit pentru iubitorii de natură, dar și un cadru unic pentru o nuntă pe plajă.

  • Conche des Baleines, Ile de Re

Plaja Conche des Baleines (denumită astfel datorită balenelor din largul oceanului) este celebră în primul rând pentru apusurile spectaculoase pe care le oferă și pentru panorama văzută din farul cu 260 de trepte, care a devenit o atracție turistică. 

Poartă o rochie de mireasă ușoară și vaporoasă, prinde-ți părul, scoate-ți pantofii, simte nisipul dintre degetele de la picioare, bucură-te de un răsărit frumos și apus de soare alături de jumătatea ta și de cei dragi. Plaja este locația ideala pentru o nuntă romantică, iar Coasta de Azur cu siguranță bifează toate casetele pentru o nuntă pe plajă absolut perfectă!