fbpx

Nuntă în grădină – TIPS & TRICKS pentru un eveniment cu adevărat deosebit!

Nunta in gradina TIPS TRICKS pentru un eveniment cu adevarat deosebit

Din ce în ce mai multe cupluri își doresc să organizeze petrecerea de nuntă într-un spațiu exterior, care să ofere evenimentului o atmosferă aparte. Chiar dacă poate părea mai simplu să plănuiești un party la un restaurant, vei vedea că nici nunțile în grădină nu sunt dificil de realizat, dacă ai la îndemână un plan bine pus la punct. Sunt câteva elemente pe care trebuie să le iei în considerare, atunci când vine vorba despre stabilirea celor mai importante detalii. Dacă reușești să controlezi aceste aspecte esențiale, cu siguranță vei reuși să organizezi un party de neuitat!

1. Nuntă în grădină – Ce decor să alegi?

Decorul este un detaliu semnificativ, pe care nu trebuie să-l ignori, indiferent de locul în care alegi să-ți organizezi nunta. Acesta are rolul de a crea un cadru potrivit pentru cea mai importantă zi a vieții voastre – cu decorul ideal, veți simți că sunteți protagoniștii unui basm minunat, în care dragostea este elementul principal. De aceea, este obligatoriu să cercetezi cu atenție variantele pe care le ai la dispoziție, astfel încât să optezi pentru obiectele și aranjamentele cele mai bune pentru tine. Iată care sunt amănuntele de care trebuie să ții cont în selectarea decorului perfect:

  • Cromatica

Pentru a putea crea o armonie estetică, este esențial să ai în vedere cromatica întregului spațiu. Chiar dacă, într-o grădină, culoarea principală este verde, trebuie să găsești o gamă de nuanțe cu care să poți jongla în voie, astfel încât să alcătuiești un cadru unitar din punct de vedere stilistic. Dacă întâmpini dificultăți în acest proces, poți cere ajutorul unui organizator de nuntă – acesta te va ajuta să iei cele mai potrivite decizii, în așa fel încât toate elementele să fie complementare.

  • Amenajarea propriu-zisă

Amenajarea propriu-zisă trebuie realizată într-un mod organizat, pentru ca toate obiectele să fie aranjate la locul lor. Mesele, scaunele, ringul de dans și decorațiunile sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le gestionezi, cu scopul de a pune la punct un decor cu adevărat impresionant. Având în vedere că este vorba despre un spațiu exterior, încearcă să profiți de acest lucru și să lași invitații să se bucure cât mai mult de perimetrul pe care îl au la dispoziție. Dacă suprafața îți permite, poți împărți terenul în zone bine delimitate: zona de mese, zona de dans, zona de bufet suedez (dacă optezi pentru această variantă) și orice alt mic loc pe care îl consideri necesar.

  • Florile

Florile reprezintă un amănunt pe care nu trebuie să-l ignori sub nicio formă. Chiar dacă, la prima vedere, acestea pot părea neimportante, vei vedea că ele schimbă cu totul aspectul unui spațiu, transformându-l pe deplin. Așadar, în funcție de florile pe care le alegi, decorul tău va arăta diferit. De exemplu, poți selecta flori de o anumită culoare sau, pur și simplu, florile tale preferate – însă, pentru a te asigura că rezultatul este unul echilibrat, este esențial să iei în calcul fiecare detaliu în parte.

2. Cum să organizezi o nuntă în grădină – La ce detalii trebuie să fii atent?

Pe lângă elementele care țin de decor, sunt și alte lucruri pe care trebuie să le iei în calcul. În primul rând, alegerea locației poate fi un pas dificil de făcut – cercetează mai multe opțiuni de locații de nuntă în aer liber și orientează-te către cea care îți îndeplinește toate criteriile. În mod cert, vei găsi destinații spectaculoase, special create pentru a organiza cununii în aer liber, în grădină sau în alte tipuri de spații exterioare. 

De asemenea, muzica, ringul de dans, fotograful și meniul sunt extrem de importante. Îndreaptă-ți atenția către servicii de calitate, care să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru această zi specială. Poți opta pentru o trupă aparte, poți amenaja un ring de dans cu totul special, poți colabora cu un fotograf talentat, care va imortaliza cele mai frumoase momente, într-o manieră originală, și poți alege un meniu delicios, care va fi apreciat de toți invitații.

În concluzie, nunta în grădină este o alegere excelentă, pe care merită să o iei în calcul atunci când pornești în căutarea unei locații perfecte. Cu siguranță vei descoperi o mulțime de opțiuni, pe care trebuie să le cercetezi îndeaproape, pentru a vedea care este spațiul ideal pentru povestea nunții tale. Colaborează cu wedding planner-ul tău și creează o petrecere de neuitat!

Sursa foto: Shutterstock.com