Nunta 2023 – 5 tendinte pentru un eveniment memorabil de la organizatorii nuntilor lui JLO, Brad Pitt si a Premiilor Oscar

 “Business-ul nostru este despre emotie, despre implicare sentimentala si de a fi aproape de cei care se casatoresc. In felul acesta se pun bazele unei legaturi stranse cu mirii.” Meltem Tepeler, Wedding Designer & Planificator Luxury Events.

1. Nunta anului 2023 – tendinte si idei de organizare

Ce se poarta în 2023 in domeniul nuntilor? Mai sunt florile naturale la mare cautare? Ce isi doresc cuplurile de la un organizator de nunti? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care am primit raspunsuri din partea celebrilor organizatori ai nuntilor lui Jennifer Lopez, a lui Brad Pitt si a Premiilor Oscar – Colin Cowie, Edgardo Zamora, Gideon Hermosa

Ziua nuntii este un moment unic si plin de incarcare emotionala atat pentru miri, cat si pentru noi care suntem alaturi de ei la fiecare pas. Zi de zi raspundem provocarilor si ne imbunatatim calitatile necesare pentru o mai buna planificare si organizare a nuntilor, ne asiguram ca echipa noastra detine toate cunostintele si expertiza necesara pentru a le oferi mirilor un moment unic.La Nunta pe Plaja performanta este importanta, tocmai de aceea prezenta consultantilor nostri la evenimente internationale este obligatorie si esentiala in imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Conferintele si Galele internationale desfasurate la Madrid, Paris si Istanbul au adus in prim plan tendintele pentru wedding design in 2023. In cadrul acestora am aflat raspunsul la intrebarile viitorului in materie de evenimente si ne bucuram ca prezenta noastra acolo se va reflecta in modul in care organizam nuntile viitoare.

In aceasta perioada am invatat de la 9 dintre cei mari designer organizatori ai lumii, cei care au organizat nuntile pentru Brad Pitt, Angelina Jolie, care dicteaza directiile pentru Premiile Oscar si multiple evenimente celebre la Hollywood. Creatiile propuse  pentru nuntile din 2023 pe care le-au prezentat ne-au inspirat si au subliniat, inca o data ca performanta se face prin munca.

Consultantii nostri au stat de vorba cu primii dintre designerii lumii in organizarea nuntilor si au aflat ce se poarta anul viitor, ce e nou si in ce directie se indreapta evenimentele din 2023.

Solicită eveniment

2. Tendinte 2023 – afla ce se poarta in materie de nunti

1.Personalizarea evenimentului este foarte importanta, deoarece creeaza unicitate. Este imperios necesar sa cunoastem cuplurile, sa stam de vorba cu ei, sa ii ajutam sa inteleaga ceea ce isi doresc si ce ii reprezinta pentru a le putea organiza o nunta de neuitat.

2. Design-ul arhitectural contemporan, care in 2023 este definit prin linii simple, minimalism, rafinament si eleganta.Solicită eveniment

3. Palete monocromatice si abundenta de flori. Aranjamentele florale sunt inca foarte importante si relevante in decor, dar in organizare nunti in 2023 se merge pe o singura culoare, pentru a crea un stil rafinat si minimalist.4. Flori suspendate. Florile sunt prezente la orice eveniment, dar in 2023 primeaza aranjamentele in stil candelabru, cele care curg din tavan.5. Destinatii exotice pentru nunti. Climatul cald, tropical se afla in tendinte pentru nunti in 2023 si mirii inclina spre o locatie insorita, pe plaja. Astfel transforma nunta intr-o mini vacanta memorabila pentru ei si invitati.


Congresele internationale si conferintele din intreaga lume reprezinta un pilon esential in evolutia noastra ca agentie full-service. Investim timp si efort pentru a seta tendintele in industria nuntilor, astfel ca perechile de miri, care apeleaza la serviciile noastre se bucura de cele servicii unice si exclusiviste.

SOLICITA EVENIMENT
Hai sa vorbim
despre nunta ta

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.