fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Bucuresti - Timisoara - Kavala
+40 799 933 376

Skip to Content

Mergem impreuna mai departe

Intelegem ca ti-e teama, dar impreuna  gasim solutia optima pentru organizarea nuntii tale pe plaja, fara griji si fara stres!

Din 18 martie 2020, toti viitorii miri #NuntaPePlaja  beneficiaza de Oferta Speciala: Semnezi ACUM, platesti mai TARZIU!

Astfel ai:

  • data flexibila cu acelasi costtoate nuntile din vara aceasta (sezonul 2020) vor avea loc dupa cum au fost planificate initial. In cazul fortuit al unor restrictii am agreat deja cu factorii de decizie (Autoritati si Furnizori) ca toate evenimentele se vor reprograma la o data, pe care o stabilim de comun acord cu voi FARA costuri suplimentare.
  • avans mai mic
  • daca stabilim de acum, tu ai timp pana la vara sa anunti toti invitatii. #nuntapeplaja este un eveniment cu mai putine persoane, oamenii apropiati, care oricum vor veni. Un eveniment mic este si o masura de siguranta, pentru ca nu punem multe persoane impreuna.

  • situatia  de incertitudine  se va incheia curand si viata  merge inainte. Evenimentele importante raman!

Semnezi ACUM, platesti mai TARZIU!

Pentru orice informatie, nelamurire sau eventuala temere, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon : 0799 933 376 sau sa completezi formularul de mai jos.

Un consultant NuntaPePlaja iti va fi alaturi in cel mai scurt timp!

    Te rugam sa completezi toate campurile obligatorii *

    Suna un consultant acum!