Locatii pentru cununia civila – unde visurile voastre devin realitate

Locații pentru cununia civilă - unde visurile voastre devin realitate - nuntapeplaja.ro

Cununia civilă este un pas important în viața oricărui cuplu, iar acest eveniment nu ar trebui să fie trecut cu vederea, ci celebrat în cele mai frumoase locații din lume. Foarte multe persoane visează la un astfel de eveniment, însă este foarte greu de organizat fără ajutorul unei echipe competente, cu experiență. Din fericire, acum există soluția perfectă pentru voi! Tot ce trebuie să faceți este să spuneți „Da!”, iar de restul de va ocupa agenția!

1. Unde se poate face cununia civilă? Sfaturi pentru viitorii miri

Unde se poate face cununia civilă? Sfaturi pentru viitorii miri - nuntapeplaja.ro

Dacă ai visat mereu să ai o cununie diferită de cele la care ai participat până acum, să lași în urmă stresul unei astfel de zile și doar să te bucuri de momentele speciale dintre tine și partenerul tău, una dintre cele mai bune soluții este organizarea unui eveniment neconvențional, cu ajutorul unei echipe profesioniste și experimentate în wedding planning. 

În cazul unei cununii civile în aer liber, trebuie să iei în calcul câteva aspecte, precum: realizarea documentelor necesare, prezența ofițerului stării civile, decorațiunile, dar poți scăpa ușor de toate aceste griji, dacă lași totul în mâinile agenției cu care veți colabora. Astfel, vei avea siguranța că totul se desfășoară în cea mai perfectă manieră și că te bucuri de suport, încă de la prima discuție și până când ultimul invitat va pleca. 

Consilierea alături de ambii miri privind detaliile cununiei civile este extrem de importantă, pentru ca totul să fie conform dorințelor voastre. Meniul, DJ-ul, buchetul miresei, make-up și styling, tortul și multe altele vor fi exact cum le-ai visat. De asemenea, ai siguranța că obții aprobările de la autorități române și certificatul recunoscut de acestea, indiferent de țara în care se oficiază cununia voastră civilă. În acest fel, singura ta responsabilitate este aceea de a te simți bine alături de partener și de cei dragi!

Un eveniment ca acesta reprezintă o amintire neprețuită, care va rămâne cu tine toată viața, iar pentru ca ea să fie una fericită și memorabilă, ai nevoie de o echipă serioasă și competentă în organizare, care să fie alături de tine la fiecare pas și pentru care cuvintele „nu se poate” să nu existe. Astfel, tot ce mai rămâne de stabilit este unde să faci cununia civilă?

2. Locații pentru cununia civilă în aer liber

Locații pentru cununia civilă în aer liber - nuntapeplaja.ro

Dacă te-ai imaginat în rochie de mireasă alături de jumătatea ta, pe o plajă, unde valurile și briza mării să fie martori ai iubirii voastre, acum totul este posibil, chiar și pentru cununia civilă! 

Pentru cei mai puțin curajoși, există posibilitatea de a organiza ziua voastră de vis, chiar în România, în unele dintre cele mai frumoase stațiuni. Dacă îți dorești un eveniment liniștit, relaxant și cât mai minimalist, Jupiter este destinația perfectă pentru tine. De asemenea, pentru cei care visează la o atmosferă de lux, cât mai sofisticată, plaja din Mamaia va deveni un loc în care distracția și amintirile frumoase se îmbină de minune. 

În cazul în care vrei să ai o experiență mult mai exotică, Mexico, Zanzibar și Cuba sunt destinații care te vor face să te simți ca în paradis. Nisipul fin, culoarea turquoise a apei și razele soarelui va vor acompania în cea mai frumoasă aventură din viața voastră! Chiar si invitații vor fi impresionați de marea voastră zi!

Locații pentru cununia civilă în aer liber - nuntapeplaja.ro

De asemenea, Spania este una dintre cele mai frumoase destinații, unde cununia ta civilă se poate organiza. Pe lângă faptul că are o mulțime de locații superbe, poți alege să organizezi evenimentul chiar în castelele medievale de la malul mării. Fie că vrei să te bucuri de o plajă virgină, înconjurată de stânci sau pur și simplu de un loc cât mai intim pentru voi doi, toate dorințele tale se vor materializa, pentru ca tu să spui „Da!” în cel mai unic cadru. 

Așadar, nu mai aștepta ca visurile tale să devină realitate și apelează chiar acum la sfaturile și ideile de mai sus! Nu rata ocazia să ai una dintre cele mai spectaculoase cununii civile organizate în cele mai unice locații.

Sursa foto: Shutterstock.com