fbpx

Tendinte pentru nunta pe plaja in 2019

Dacă ți-ai făcut curaj să renunți la nunta tradițională românească și ai ales să petreci cea mai importantă zi pe o plajă romantică sau exotică, trebuie să ai în minte o regulă extrem de importantă: uită de tot ce crezi că știi despre nunți!

“Chiar dacă tendințele au impact major în dorințele mirilor, cererile lor sunt foarte diverse: de la parchet laminat pe plajă, pod japonez peste piscinele grecești și flori extrem de rare la arcadă cu Swarovski sau pânze din mătase foarte scumpă. În ceea ce privește mâncarea, mirii preferă mancarea tradițională grecească, indiferent de trend-uri”, a declarat Ioana Șelner, fondator Nuntă pe Plajă.

Specialiștii Nuntă pe Plajă (www.nuntapeplaja.ro) îți aduc cele mai importante tendințe din 2018 pentru o nuntă pe plajă, ca tu să navighezi mai ușor prin multitudinea de sfaturi despre ce se poartă și ce nu.

  1.  Rochia de mireasă și costumul de mire

Dacă mireasa trebuie să uite de rochiile lungi, cu crinoline, și în cazul mirelui este recomandat să evităm materialele clasice închise la culoare, precum stofa sau catifeaua.

Pentru rochia de mireasă, putem alege materiale vaporoase și țesături ușoare. Modelul rochiei ar trebui să fie cât mai simplu și confortabil de purtat la temperaturi de peste 30 de grade.

Rochiile scurte, cu terminație sub genunchi, sunt o opțiune potrivită pentru miresele care vor să iasă din tipar. Și în 2018, dantela lucrată manual este una dintre cele mai bune alegeri pentru rochia de mireasă.

Pentru bărbați, inul sau mixurile de bumbac, mătase sau mohair sunt în trend anul acesta. În ceea ce privește culorile, domnii pot opta pentru culori deschise care să nu atragă căldura, precum bej, albastru deschis sau ivory.

  • Pantofi pe plajă?

Pentru miresele care nu vor să renunțe de tot la încălțăminte pe plajă, e recomandat să alegem un pantof fără toc, cât mai confortabil. În funcție de propriul stil, opțiunile pot include sandale „flats”, balerini colorați sau chiar teniși de pânză.

Pentru bărbați, pantofii de tip „loafer” sau „boat shoes”, sunt o alegere potrivită și mereu în trend.

  • Culoare

În 2018, culoarea este în tendințe! Dacă alegem un decor alcătuit din elemente albe, atunci aranjamentele florale în culori vii sunt cea mai bună alegere.

Conform International Floral Distributors Inc, anul acesta sunt la modă buchetele eclectice cu forme complexe, alcătuite din flori ce acoperă o paleta largă de culori. Printre cele mai căutate se regăsesc floarea soarelui, crinii și bujorii în culori vii și bobocii de trandafiri.

Totodată, regăsim influența anilor 1970, iar culorile metalice precum argintiul și chrome-ul sunt o alegere potrivită pentru aranjamentele de pe mese ori scaune.

Nuntă pe Plajă este singurul organizator exclusiv de nunți pe plajă ce oferă alternativa unei nunți de tip „beach break” de 3 zile complet personalizate, și care gestionează integral aspectele de organizare.

În 2017, cupluri din toată țara au investit între 3,000 și 20,000 de euro pentru o nuntă pe o plajă internațională, la mare căutare fiind plajele din Grecia, Dubai, Mexic și Thailanda.

DESPRE NUNTĂ PE PLAJĂ

Fondat în 2016 de Ioana Șelner, proiectul Nuntă pe Plajă este singurul business dedicat exclusiv organizării de nunți pe plajă în 5 destinații – România, Grecia (Thasos și Santorini), Dubai, Mexic și Thailanda. Mai multe detalii pe www.nuntapeplaja.ro.