fbpx

Invitat la Propria Nuntă? Top 5 Beneficii ale Colaborării cu un Wedding Planner

Se spune că timpul este singura resursă care nu se mai întoarce, pe care nu o poți recupera. Timpul petrecut cu cei dragi, timpul în care faci ceea ce îți place, timpul în care te relaxezi sau muncești este un timp foarte valoros. Așadar, în momentele în care ai posibilitatea să-l economisești, fă-o. Pentru că ne ocupăm de organizarea nunții și pentru că știm cât de stresant este acest moment, cât de mult timp se pierde cu căutările, vrem să-ți spunem care sunt beneficiile colaborării cu un Wedding Planner.

Dacă te afli în fața laptopului sau citești de pe telefonul mobil acest articol și nu știi exact ce face un Wedding Planner sau poate ai o imagine neclară asupra subiectului, îți spunem pe scurt că un Wedding Planner sau pe românește spus consultantul nunții tale este omul bun la toate, la care în general apelează cuplurile logodite, care fie nu au timp să-și organizeze nunta, fie vor o nuntă specială și au nevoie de sfaturile unui specialist. 

Tocmai pentru că știm că timpul este important, dar mai mult de atât, că nunta voastră este un eveniment unic, fără repetiție, îți vom spune care sunt beneficiile colaborării cu un Wedding Planner:  

  1. Fără STRES

Stabilirea bugetului, alegerea localului, discuțiile cu furnizorii și colaboratorii nunții sunt detalii care nu doar că vor consuma mult timp, ci pot produce mult stres. Astfel încât cea mai fericită zi din viața ta se poate transforma în cel mai mare coșmar. Un Wedding Planner va gândi rațional și va avea o viziune mult mai clară asupra detaliilor organizării unei nunți. Îi puteți da mână liberă să acționeze în organizarea nunții voastre sau îi puteți delega doar sarcinile importante, în funcție de ceea ce stabiliți. Faptul că știți că vă veți baza pe o persoană care are lucrurile sub control, vă dă libertatea de a vă bucura de nuntă și de a petrece ziua nunții cu un zâmbet până la urechi și o poveste de care să vă amintiți tot restul vieții.

Odată ce ați decis că vreți ajutor în organizarea nunții, veți planifica o întâlnire cu consultantul și veți stabili detaliile pentru a vă cunoaște mai bine. Pentru că înțelegerea în cuplu este unul dintre fundamentele oricărei relații, lăsați stresul și emoțiile negative deoparte, predând sarcinile dificile unui Wedding Planner și ocupați-vă de acele lucruri, care vă aduc plăcere și nu umbresc din bucuria evenimentului.

  1. Grijă și Atenție până la cele mai mici detalii

Ziua nunții este o zi specială, plină de emoții, în care nu ar trebui să vă faceți griji pentru lucrurile mărunte: aranjamentele florale de pe mese, aducerea tortului de nuntă de la cofetărie, culoarea fețelor de masă sau cantitatea de băuturi ori meniuri. Pentru a evita toate aceste detalii stresante, există Wedding Planner. Consultantul nunții se va asigura că fiecare detaliu este în stare perfectă și totul merge conform planului.

Dacă persoana cu care lucrați și ați ales-o pentru a fi Wedding Planner este cât se poate de pasionată și interesată de domeniu, va avea grijă de cel mai mic detaliu, de la cel mai insignifiant lucru până la aspectele foarte importante, astfel încât fiecare minut al nunții să aibă valoarea potrivită. 

Astfel, dacă angajezi un Wedding Planner de la Nuntă pePlajă.ro pentru nunta ta, poți fi absolut sigur că angajezi o persoană superorganizată, care reușește să țină totul sub control, chiar și când vorbim de o nuntă în străinătate

  1. Experiență și Access la furnizori de excepție

Experiența în domeniul organizării nunților vă asigură acces la furnizori de calitate, pe care fie nu îi cunoașteți, fie nu aveți acces la ei. În plus, un organizator de nunți se străduiește în permanență să creeze legături cu furnizori noi și să lege relații, care să le permită oferirea unor prețuri mai atractive decât dacă i-ați contacta pe cont propriu. Organizatorul vă poate oferi toate categoriile de furnizori, de care aveți nevoie la nuntă. 

Spre exemplu, dacă nu ați găsit un DJ care să vă placă, iar cel care v-a lăsat cu gura căscată este mult prea scump pentru cât ați alocat voi, experiența în domeniu vă va scoate la înaintare două sau trei variante de DJ cu care a lucrat, de care este pe deplin mulțumit și care să nu depășească bugetul. Cu un Wedding Planner puteți discuta și când vine vorba de detalii cum ar fi invitații, mărturii sau cadou pentru nași, cel mai important lucru este să nu lăsați subiectele nediscutate și să îl ajutați oricât de mult puteți astfel încât nimic să nu rămână pe dinafară.

Încrederea în experiența unui profesionist, care organizează nunți frecvent, vă va permite să profitați la maximum de nunta voastră. 

  1. Creativitate la alt nivel

Dacă nu sunteți siguri care este tema nunții dorite, cum să o duceți la un alt nivel sau ce flori, rochie de mireasă și muzică ar trebui să alegeți, puteți conta pe ajutorul unui Wedding Planner care vă poate oferi inspirație, oferindu-vă exemplu din portofoliul de clienți. În plus, gândiți-vă că este un specialist care exact cu asta se ocupă, care este mereu la curent cu ultimele trenduri în materie de organizare de nunți.

Oricât de mare ar fi provocarea, cu un consultant potrivit veți găsi întotdeauna soluții și vă veți da seama de acest lucru chiar după prima discuție.

  1. Desfășurarea nunții ”ca la carte”

Probabil că avantajele de care v-am povestit mai sus, v-au convins de ce este important un Wedding Planner. Însă, vă mai spunem un atu al rolului său: Cine va confirma toate orele și detaliile cu furnizorii în zilele dinaintea nunții ? Cine se va ocupa de locație și de recepție și va crea o cronologie detaliată pentru întreaga zi a nunții? Planificatorul de nunți se va ocupa și va organiza toate aceste sarcini și, mai mult decât atât, va avea grijă ca până la ultimul invitat, totul să se desfășoare așa cum ați stabilit, pentru că, în definitiv voi sunteți cei mai importanți invitați ai nunții și trebuie să vă simțiți ca atare.

Dacă locația nunții care vă inspiră cel mai mult este plaja, atunci ați ajuns în locul potrivit pentru că exact de acest lucru ne ocupăm noi, NuntăpePlajă.ro. Nimeni nu și-ar dori ca nunta să fie un moment încărcat de stres sau să fie afectată de eșecuri de planificare. Prin urmare, nu subestimați ideea de a avea un Wedding Planner!