fbpx

Idei de nunti inedite: Cum poti organiza o ceremonie subacvatica sau una in aer?

Idei de nunți inedite: Cum poți organiza o ceremonie subacvatică sau una în aer? - nuntapeplaja.ro

Pentru unele cupluri, planificarea unei nunți este o aventură în sine. Alții, în schimb, nu simt că adrenalina se declanșează decât dacă celebrează marele moment într-un balon cu aer cald sau undeva sub apă. Dacă și voi sunteți unul dintre acele cupluri, atunci inspirați-vă din acest articol, pentru câteva idei de nunți inedite!

1. Nunți inedite la înălțime

Nunta este un eveniment care trebuie să rămână memorabil atât pentru cuplu, cât și pentru toți cei care împărtășesc acest moment special. Drept urmare, ziua căsătoriei ar trebui să includă o activitate care să creeze ‘factorul wow’ și să aducă zâmbete pe chipurile invitaților. Deci, ce ar face această zi să fie memorabilă? O nuntă în aer, bineînțeles!

Iată ce opțiuni ai, dacă dorești să ai parte de o nuntă inedită în aer:

  • Într-un balon cu aer cald

O cununie în balon este perfectă pentru oricine dorește să-și ducă nunta la nivelul următor. Ceremonia organizată de Nuntapeplaja.ro este concepută pentru a combina romantismul cu frumusețea și intimitatea pe care cuplurile le simt unul pentru celălalt. În plus, priveliștea din balon este una deosebit de frumoasă, mai ales în timpul unui răsărit magnific sau a unui apus de soare superb, ceea ce face ca întregul eveniment sa fie mult mai romantic. Mai mult, baloanele sunt colorate într-un mod atrăgător prezintă un fundal excepțional pentru momentul simbolic în care mirii își depun jurămintele. 

Atunci când plutești într-un balon, simți că parcă timpul stă în loc. Cu siguranță că alegerea unei astfel de ceremonii va marca ziua cea mare ca fiind unul dintre cele mai romantice momente din viețile mirilor. 

Nunta in balon cu aer cald - nuntapeplaja.ro
Nunta in balon cu aer cald - nuntapeplaja.ro
  • În avion

Pentru unele cupluri moderne, nunta este momentul ideal pentru a experimenta viața luxoasă a vedetelor, chiar și pentru o zi. Din fericire, o ceremonie în avion nu este neapărat mai costisitoare decât cele standard – unele persoane sunt chiar surprinse de cât de accesibile pot fi avioanele private. În general, prețul unei astfel de experiențe poate începe de la câteva mii de dolari și poate ajunge la zeci de mii, în funcție de cerințele mirilor, de numărul de invitați, dar și de ruta de zbor aleasă sau de mărimea avionului. Mai mult, îți poți personaliza ceremonia în orice mod dorești. Pentru cuplurile care vor o cununie mai intimă și mai puțin costisitoare, există și opțiunea de a organiza un eveniment simbolic doar cu mirele și mireasa. 

Dacă dorești toate aceste lucruri, și chiar mai mult decât atât, pot apela la serviciile Nuntapeplaja.ro pentru a avea parte de o experiență complet personalizată, care să includă toate cele necesare – un fotograf, o mașină de nuntă, meniurile, alegerea petrecerii de după ceremonie și multe altele. Dacă aceasta este nunta perfectă pentru voi, contactați agenția pentru a primi oferta potrivită nevoilor voastre!

Nunta in avion - nuntapeplaja.ro
Nunta in avion - nuntapeplaja.ro
Nunta in avion - nuntapeplaja.ro
  • Salt cu parașuta

Fără îndoială, căsătoria este o aventură în sine. Există atât de multe de gândit și atât de multe detalii de acoperit înainte de marele eveniment – unde să organizezi ceremonia, rochia, cateringul, invitații – ceea ce poate deveni chiar copleșitor pentru miri. Însă, dacă alegi saltul cu parașuta, aceste lucruri nu vor mai fi o problemă, iar voi puteți avea parte de nunta mult dorită. 

De obicei, ceremonia este efectuată la bordul aeronavei înainte de a sări. După schimbarea jurămintelor, veți sări împreună din avion și veți petrece primele minute ca soț și soție, plutind în aer, la propriu. Sau, dacă nu doriți să excludeți invitații, o nuntă la sol, după plonjare, ar putea mulțumi pe toată lumea. 

Salt cu parasuta - nuntapeplaja.ro
Salt cu parasuta - nuntapeplaja.ro

2.  Nuntă inedită sub apă

Acest concept fascinant este perfect pentru mirii care doresc ceva unic și memorabil. Fie că sunteți un cuplu de snorkelers, scafandri, surferi, iubitori de apă sau pur și simplu doriți o nuntă plină de aventură, atunci nunta subacvatică este alegerea ideala!

Când vine vorba de nunta sub apă, experiența trăită este totul. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji de vestimentații sau coafură, deoarece va fi nevoie să purtați măști și alte ustensile de scufundare. Acestea fiind spuse, primul vostru sărut în calitate de cuplu proaspăt căsătorit ar putea fi dificil de efectuat. După ceremonia subacvatică, puteți continua evenimentul organizând o nuntă pe plajă, împreună cu oaspeții – dar nu înainte de a vă schimba hainele, bineînțeles. 

Există multe locații subacvatice superbe, care oferă cadrul ideal pentru o cununie de acest gen. Printre destinațiile populare pentru astfel de nunți se numără Bora Bora, Bahamas, Bali, Mexic și Thailanda.

Nunta inedita sub apa - nuntapeplaja.ro
Nunta inedita sub apa - nuntapeplaja.ro
Nunta inedita sub apa - nuntapeplaja.ro

În ziua de astăzi, tot mai multe cupluri doresc să aibă parte de ceremonii diferite de cele tradiționale și cu tematici unice. Și pe bună dreptate – nunta reprezinta o oportunitate pentru mire si mireasa de a-și reflecta identitatea de cuplu, dar și toate speranțele și visele lor pentru viitor. Așadar, nu mai sta pe gânduri și contactează Nuntapeplaja.ro, pentru a avea parte de o cununie unică și memorabilă!

Surse foto: Shutterstock.com, Pexels.com, Wedo.agency.