fbpx
DESTINATII

Nunta pe plaja
Romania

Atmosfera pe care Marea Neagra ti-o ofera este cea pe care ti-ai imaginat-o pentru ziua cea mare, dar nu stii cine ti-ar putea organiza o nunta cap-coada? Odata ajuns aici, nici nu e nevoie sa cauti mai departe, pentru ca noi ne ocupam de absolut TOT! 

Momentul in care spui „da” jumatatii tale este unul dintre cele mai frumoase ale startului in 2. Imagineaza-ti nunta la mare in Romania doar tu si persoana draga la apusul soarelui, inconjurati de valuri si pescarusi. Cununia civila, cununia religioasa si petrecerea pe plaja pot fi personalizate cu diverse tematici și motive nonconformiste. Tara noastra are farmecul ei si poate fi pentru tine alegerea perfecta pentru ziua nuntii.

Nunta pe plaja Venus

Plaja ideala pentru o nunta relaxanta!

Ceva vechi, ceva nou, ceva albastru si ceva… pitoresc este ceea ce Venus ofera ca statiune pentru o nunta placuta! Vei stii sigur ca aceasta plaja este locul pe care ti-l doresti la casatoria ta, daca preferi o atmosfera liniștita, simpla si un loc „verde”.

Venus este o statiune cu vegetatie bogata în timpul verilor toride, racoroasa si strabatuta de alei umbroase. Aerul marin si soarele fac acest loc plin de farmec un cadrul in care nu ai cum sa nu-ti doresti o nunta! Tocmai prin dimensiunile reduse ale plajei, Venus ofera intimitatea si relaxarea de care ai nevoie in ziua cea mare! Mai mult decat atat, ca un plus de frumusete pentru pozele de nunta, plaja este ingustata si modelata pe alocuri de golfuri.

Nunta pe plaja Mamaia

Nunta de lux pe litoralul romanesc

Nisipul si marea, acest cuplu nedesparțit, sunt martorii care creeaza fundalul perfect pentru tine si jumatatea ta, cand va uniti destinele pe plaja. Aceasta experienta ofera sentimentul libertatii pentru indragostitii care vor aventura, distractie si lux.

Daca si tu esti obosit de nuntile clasice la care mirii stau cu orele sa intampine invitatii, iar la final nu se declara multumiti, atunci o nunta pe plaja in Mamaia este exact ceea ce cauti!

+40 799 933 376

Ai vreo intrebare? Suna acum!

office@nuntapeplaja.ro

Scrie-ne un email

Lun-Vin 09-19:00

Agentia e deschisa

SOLICITA OFERTA
Hai sa vorbim
despre nunta ta

Ai vrea sa te poti bucura de cea mai frumoasa zi din viata ta, fara sa te ocupi de organizarea ei?