fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Bucuresti - Timisoara - Kavala
+40 799 933 376

Skip to Content

Cadouri de Sărbatori

Anul acesta, de Crăciun, sărbătorim importanța iubirii în echilibrul vieților noastre. Sărbătorim relațiile care abia înmuguresc, precum și cele care s-au maturizat frumos și care dau generațiilor următoare încredere în dragostea adevărată.

Echipa noastră a pregătit pachete speciale pentru organizarea de ceremonii pe care voi le puteți face cadou celor iubiți. Fie că începeți o nouă etapă a vieții împreună, fie că sărbătoriți 1, 5, 10 sau mai mulți ani de căsnicie, echipa Nuntă pe Plajă a pus deja cadourile sub brad pentru voi. Trebuie doar să-l deschideți pe cel potrivit vouă!

Completați formularul de cerere de ofertă de mai jos cu pachetul dorit în zona de detalii și un consultant specializat din echipa noastră vă va contacta pentru a pregăti împreună cadul perfect!

  Privirile voastre spun deja că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Sărbătorile sunt momentul perfect să pregătiți acel cadou unic: cererea în căsătorie într-un loc exotic, memorabil, cel care va fi pentru totdeauna locul în care ați spus DA, vreau să-mi petrec tot restul vieții lângă tine.

  Noi știm cât de important este acel moment. Am organizat sute de astfel de evenimente speciale, de la cereri în cătătorie, nunți până la celebrări ale iubirii pe plajă. Vom face totul pentru ca momentul vostru să fie unic!

  Ați trecut împreună prin momente minunate, ați depășit și dificultăți. Ce mod mai frumos să spui Mulțumesc pentru tot ce însemni pentru mine și Te iubesc decât o seară doar a voastră, pe plajă, cu marea ca martor?

  Știm cât de emoționantă poate fi realizarea faptului că timpul trece extraordinar de repede și se întâmplă atât de multe lucruri în viețile voastre încât pare că nu mai e timp pentru un astfel de moment. Dăruiți-vă vouă sau părinților voștri un astfel de cadou neașteptat și extraordinar.

   Suna un consultant acum!