fbpx
FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Bucuresti - Timisoara - Kavala
+40 799 933 376

Skip to Content

Ce e nou la Nunta Pe Plaja

Fii la curent cu ultimele stiri, trenduri si noutati

Nunta exotică pe plajă: Destinația Bora Bora

În ultimii ani, destinațiile exotice au devenit alegerea multor oameni, dornici de evadare, departe de casă, în ținuturi însorite, mai ales în plină iarnă. Ai visat vreodată să te căsătorești într-un paradis tropical? În Bora Bora, laguna limpede ca cristalul, plajele izolate și cerul polinezian luminat de stele sunt mai mult decât un vis. O nuntă exotică în Bora Bora poate fi acel „măcar o dată-n viață”, care sigur te va uimi și îți va oferi momente unice, locații superbe, activități extraordinare, multe zâmbete și fericire. Invită-ți prietenii și familia să vi se alăture pentru o nuntă exotică de neuitat pe o plajă în Bora Bora. Sau faceți-o doar voi doi. Fie că este o aventură de proporții, o micro-nuntă sau o reînnoire a jurământului intim, Bora Bora a fost creată pentru dragoste.

READ MORE

Surpriză în luna iubirii pentru mirii Nuntă pe Plajă

Nunta pe Plaja Valentines Day
Gândește-te la ceea ce ți-ai dorit întotdeauna pentru nunta ta! Acum este de 1000 de ori mai ușor să spui “Da”! Poți să te bucuri de omul drag alături de care vrei să-ți petreci viața întreaga și de cei apropiați vouă cu tălpile goale pe nisipul cald al plajelor grecești. Imaginează-ți doar!
 
Noi facem povestea aceasta să devină realitate de 5 ani, timp în care sute de miri au trăit alături de noi momente extraordinare la nunta lor pe plajă. Pentru că voi faceți povestea reală cu adevărat, ne vedem pe plajă cu un cadou din partea noastră, a Echipei Nuntă pe Plaja: semnează contractul pentru nunta voastră între 14 – 24 februarie și noi iti oferim cazarea* GRATUIT în noaptea nunții pentru voi 2, mirii. 
 
Celebrate Your Love în luna iubirii și spuneți “da” celui mai frumos început al vieții împreună! 
 
*Cazarea va fi corelată cu tipul de nuntă pe care îl alegeți.
Completează formularul și noi te vom contacta cu detalii și oferta personalizată pentru nunta ta de vis.


 

READ MORE

Povestea Rochiei din Scoici – despre curajul de a merge pe tărâmuri necunoscute

Pentru tine ce înseamnă curajul? Pentru noi, Nuntăpeplajă.ro, curajul înseamnă să îndrăznești să încerci lucruri noi, să mergi pe cărări necunoscute, să ai puterea să te ridici și să continui să mergi în direcția dictată de busola inimii. Aceasta credință am dobândit-o în cei peste 5 ani și aproximativ 450 de evenimente organizate în care am învățat cât de important este să crezi în tine, să-ți urmezi intuiția și să depui tot efortul în organizarea unuia dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui om: nunta.

READ MORE

Nuntă în aer liber în Grecia: Alegerea Perfectă pentru 2021

Locație, locație, locație. Alegerea locului poate fi prima mare decizie pe care o veți lua în ceea ce privește ziua nunții. Odată ce restrângeți opțiunile unde v-ați dori să organizați nunta, ținând cont de data din calendar, de numărul potențialilor invitați și de propriile preferințe personale în legătură cu tematica nunții, lucrurile încep să se simplifice mai mult decât credeți. Dacă ați ales să vă căsătoriți în anul 2021, și luați în calcul o nuntă în aer liber, una dintre cele mai bune variante este: nuntă în Grecia. 

READ MORE

Cum realizezi invitații de nuntă perfecte

Cartea de vizită a nunții, prima impresie pe care o vei face invitațiilor cu privire la cea mai importantă zi din viața voastră de cuplu, este invitația de nuntă. Dar, pentru a face cea mai bună alegere de invitații de nuntă, este bine să știi câteva detalii esențiale despre nunta voastră: unde va avea loc, în ce anotimp, ce culori vor predomina, care este tematica. 

Pentru că ne ocupăm de organizarea nunților, noi înțelegem foarte bine cât de important este acest detaliu, de aceea prin acest articol sperăm să te ajutăm cu idei și inspirație despre cum să alegi invitații de nuntă perfecte pentru stilul nunții tale. Așadar, iată aspectele de care trebuie să ții cont pentru a avea invitații de nuntă perfecte: 

READ MORE

Nunta pe plajă: Destinația Thailanda

Thailanda este cunoscuta drept una dintre cele mai prietenoase destinații de vacanță, fiind cunoscută și sub numele de „țara zâmbetelor”. Este un fapt cunoscut că localnicii sunt binevoitori, zâmbitori și gata să își ofere ajutorul. Așa că, dacă de multă vreme vă surâde ideea de a avea o nuntă pe plajă, Thailanda poate fi exact destinația pentru unul dintre cele mai speciale momente din viața voastră.

 

Thailanda a devenit o destinație foarte populară în rândul românilor, iar lucrul acesta s-a datorat în primul rând zborurilor din ce în ce mai accesibile. Însă, există o mulțime de alte motive pentru care să alegi o nuntă pe plajă în Thailanda și despre ele îți vom povesti în rândurile următoare. 

READ MORE
Call Now ButtonSuna un consultant acum!