Nunta primavara – Idei originale si inedite, pentru un eveniment deosebit si unic!

Nunta rimavara - nuntapeplaja.ro

Primăvara este un anotimp aparte, care vine la pachet cu o vreme plăcută și cu un miros îmbietor de flori proaspăt înflorite. Dacă ai decis că vrei să-ți organizezi nunta în lunile de primăvara, cu siguranță îți dorești să integrezi în decor și în atmosferă farmecul aparte al acestui sezon. Așadar, există câteva idei și elemente de care poți ține cont, pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru invitații tăi. Punând în practică o serie de sfaturi utile, vei putea să planifici ceremonia și petrecerea de după, exact așa cum ți-ai imaginat.

1. Nuntă primăvara – Idei de decor

Pentru a crea un decor inedit, trebuie să ai în vedere mai multe detalii care pot face, cu adevărat, diferența. Sunt numeroase aranjamente și decoruri pentru care poți opta, însă, înainte de a le selecta, este necesar să iei în calcul anumite amănunte esențiale. Prin urmare, dacă vrei să organizezi o nuntă care nu doar să aibă loc primăvara, ci să conțină farmecul specific acestui anotimp, iată care sunt lucrurile de care poți ține cont în planificarea unei nunți.

În primul rând, culorile sunt extrem de importante în amenajarea unui decor de nuntă, indiferent de anotimp. Însă, pe timp de primăvară, ele pot deveni și mai semnificative, deoarece primăvara este plină de nuanțe inedite, pretutindeni în natură. Așadar, este bine să te gândești la o schemă de culori, care să te ajute în selecția elementelor de decor. De exemplu, te poți orienta către nuanțe pastel (bleu, roz pal, galben pal etc.), pe care să le combini în diferite feluri, sau poți alege nuanțele unice ale florilor de cireș (tonuri de roz, alb etc.). Poți jongla cu aceste culori în cele mai mici detalii: huse pentru scaune, fețe de masă, mărturii, cocarde, veselă etc. 

În al doilea rând, o nuntă organizată primăvara cu siguranță nu poate elimina florile din decor – de aceea, poți integra, cu ușurință, în designul meselor și al locației, flori de primăvară care să-ți placă din toate punctele de vedere. Florile pot fi folosite în multiple feluri – se pot crea buchete, arcade, aranjamente florale pentru mese și numeroase alte elemente ce pot fi folosite în realizarea unui decor special și unic.

2. Unde poți face nunți primăvara – Locații speciale și destinații aparte

Locația reprezintă un factor extrem de important în organizarea unei nunți. Însă, trebuie, mai întâi, să decizi ce fel de spațiu îți dorești să selectezi. Din ce în ce mai multe cupluri se orientează către locațiile în aer liber, deoarece au un vibe aparte. În cazul în care te tentează această variantă, poți lua în calcul varianta unei nunți pe plajă.

Pe timp de primăvară, soarele este mult mai plăcut, iar temperaturile sunt optime pentru o petrecere. Plaja este un loc care are o atmosferă aparte, ce poate fi potențată și îmbogățită cu ajutorul unui decor deosebit, special creat pentru nunta ta. Prin urmare, poți alege o destinație autohtonă sau poți experimenta o destinație mai îndepărtată, localizată în străinătate (de pildă, în Grecia, Spania, Coasta de Azur, Dubai etc.). Cu ajutorul potrivit, toate dorințele tale pot deveni realitate! 

Este bine să știi că o nuntă organizată primăvara are multiple avantaje. În primul rând, prețurile sunt mai accesibile decât în perioadele aglomerate (precum iunie-septembrie), întrucât cererea nu este la fel de mare. Așadar, dacă ai disponibil un buget ceva mai redus, poți solicita o ofertă pentru a colabora cu un wedding planner specializat, care va găsi cele mai bune posibilități în materie de furnizori, locații și alte elemente similare. În al doilea rând, atmosfera de primăvară este una specială, care nu se compară cu cea pe care o poți găsi vara. Florile, miresmele naturii, verdele copacilor și temperaturile plăcute sunt doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura în această perioadă.

În concluzie, dacă ești în căutarea unor idei originale pentru a planifica o nuntă de primăvară, trebuie să ai în vedere mai multe detalii esențiale. Cel mai bine este să cauți surse de inspirație, să le ții minte pe cele care îți plac și, apoi, să comunici deschis cu un organizator profesionist, care te va ajuta să-ți materializezi toate dorințele!

Sursa foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *