fbpx

Nunta la castel – Fiti protagonistii unui eveniment ca-n povesti!

Nunta la castel - nuntapeplaja.ro

Nunta este un eveniment extrem de important pentru un cuplu și, de aceea, ambii parteneri trebuie să se simtă în largul lor la petrecere. Însă, dincolo de acest aspect, este esențială locația – aceasta poate ghida atât estetica nunții tale, cât și atmosfera pe care o vei crea.

Din ce în ce mai mulți îndrăgostiți își doresc o cununie specială și aparte, care să nu se desfășoare după normele clasice, ci să aducă ceva în plus. Din acest motiv, sunt persoane care se orientează către destinații inedite și originale, precum un castel. Într-un astfel de decor, cu siguranță vei avea parte de nunta mult visată!

1. Cum poți face o nuntă la castel?

Pentru a organiza o nuntă la castel, trebuie să ai la îndemână mai multe elemente. În primul rând, având în vedere că este o locație mai specială, vei avea nevoie de sprijinul unui wedding planner. Acesta te va ajuta să găsești furnizorii necesari pentru a-ți materializa visul și îți va pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a pune în aplicare planul pe care ți l-ai propus. 

În al doilea rând trebuie să alegi o destinație care să fie pe gustul tău. Cercetează, împreună cu organizatorul, variantele pe care le ai la dispoziție, întrucât nu toate locațiile de acest gen pot permite organizarea unui eveniment. Ia în calcul transportul și cazarea ce pot fi necesare, mai ales dacă locul respectiv nu se află în orașul tău de reședință. 

De exemplu, dacă ești în căutarea unui castel din România, la care să poți ajunge atât din București, cât și din alte localități, poți lua în calcul opțiunea unei nunți de basm la castelul Bran. Fie că vrei să ai o nuntă în stil medieval, fie că preferi o petrecere demnă de familia regală, un astfel de loc este cu adevărat deosebit, prin arhitectura, peisajele, încăperile și încărcătura istorică pe care o oferă. Poți selecta un decor care să fie pe gustul tău: ai libertatea de a personaliza respectivul cadru, astfel încât să fie exact așa cum ai visat. Împrejurimile Branului și aspectul interioarelor sunt elemente pe care nu trebuie să le ignori, deoarece acestea sunt perfecte pentru orice temă: tematică regală, gotică, ori medievală, sau tematică Dracula, etc. Într-un cadru de acest gen, în mod cert vei reuși să pui la cale un eveniment autentic și original, care va rămâne întipărit în memoria tuturor participanților. 

Totuși, în cazul în care ai în minte o anumită locație, solicită o ofertă și discută cu wedding planner-ul tău. Împreună veți putea descoperi cele mai bune opțiuni pentru tine, astfel încât să ai parte de o nuntă ca în povești. Cu echipa de profesioniști alături, nu vei întâmpina dificultăți în ceea ce privește detaliile organizatorice, fiindcă vei putea delega toate responsabilitățile principale și vei avea timp pentru tot ceea ce vrei să faci pe cont propriu.

Cum poți face o nuntă la castel? - nuntapeplaja.ro

2. Nuntă la castel – Avantaje și beneficii

Organizarea unei nunți la castel îți oferă oportunitatea de a jongla cu numeroase detalii și elemente aparte, care vor impresiona prin unicitate. De pildă, poți avea un meniu special, costume originale sau un decor cu adevărat impunător. Însă, pe lângă aceste lucruri, mai sunt și alte avantaje și beneficii de care poți ține cont. Iată care sunt acestea:

  • Atmosfera va fi unică;
  • Vei avea amintiri de neuitat ;
  • Puteți fi protagoniștii unei povești regale;
  • Poți organiza nunta chiar și în sezonul de iarnă, deoarece decorul îți permite acest lucru;
  • Contactează un wedding planner și vei putea organiza, în același loc, și cununia civilă sau religioasă;
  • Serviciile vor putea fi personalizate și vei primi ajutorul necesar, mai ales dacă ai nevoie de transport sau de cazare.
Nuntă la castel – Avantaje și beneficii - nuntapeplaja.ro

În concluzie, nunta la castel este o alegere excelentă dacă îți dorești o petrecere ieșită din comun. Notează toate ideile pe care le ai și bazează-te pe intuiția și creativitatea ta. Când te vei întâlni cu wedding planner-ul, spune-i toate așteptările tale, iar acesta va face în așa fel încât să te ajute să pui în practică tot ceea ce ți-ai imaginat. 

Sursă foto: shutterstock.com