fbpx

Mesaje de cerere in casatorie – Cum sa creezi un moment original si inedit?

Mesaje de cerere in casatorie - nuntapeplaja.ro

Momentul cererii în căsătorie este foarte important și va rămâne, cu siguranță, în amintirea mirilor. De aceea, poate fi dificil să optezi pentru varianta ideală, mai ales pentru că există atât de multe opțiuni pe care le poți cerceta. Însă, sunt câteva secrete și sfaturi pe care le poți pune în practică, pentru a crea un cadru inedit. Totuși, nu doar decorul este esențial, ci și modul în care formulezi mesajul tău. Așadar, trebuie să studiezi cu atenție toate aceste elemente, cu scopul de a găsi o formulă perfectă pentru tine.

1. Cum să compui un mesaj de cerere în căsătorie?

Dacă ești în căutarea unei modalități de a transmite mesajul de cerere în căsătorie într-o manieră cât mai romantică și originală, trebuie, mai întâi, să-l compui. Acesta trebuie să fie personal, intim și diferit de acele tipuri de mesaje clasice pe care, cu siguranță, le-ai remarcat pretutindeni. Fie că vrei să verbalizezi cererea în căsătorie, fie că vrei să o scrii pe o felicitare, pe un ecran, într-un SMS sau chiar în nisip, trebuie să te gândești la cea mai bună variantă pentru a cuprinde în cuvinte tot ceea ce simți. Așadar, iată pe ce întrebări te poți baza, pentru a obține răspunsurile de care ai nevoie în acest proces:

  • Ce înseamnă pentru tine acest moment?

Pentru a găsi cea mai bună formulare, gândește-te ce înseamnă pentru tine clipa cererii în căsătorie. Încearcă să scrii pe o foaie toate aceste gânduri și vei vedea că te vor ajuta considerabil atunci când vei compune mesajul final. 

  • Ce apreciezi la parteneră?

Într-un astfel de mesaj poți evidenția tot ceea ce iubești la persoana respectivă – prin urmare, ia în calcul calitățile pe care le apreciezi la ea, lucrurile pe care le admiri și toate detaliile care îți definesc dragostea. 

  • Ce vizualizezi în viitor?

Având în vedere că nunta reprezintă începerea unui nou capitol în viața de cuplu, poți compune mesajul de cerere în căsătorie, ținând cont de ceea ce îți imaginezi tu legat de viitor. Poți verbaliza toate aceste idei și imagini – în mod cert, va fi un moment foarte emoționant, mai ales dacă lași deoparte toate barierele și prejudecățile și vei comunica tot ceea ce simți. 

  • Romantic sau funny?

Atunci când vine vorba despre mesaje de cerere în căsătorie care izvorăsc din suflet, nu există decât cuvinte frumoase, care trebuie așezate într-o formă personală. Poți opta pentru un mesaj funny, mai ales dacă obișnuiți să glumiți pe anumite teme sau poți alege un mesaj romantic, care să impresioneze realmente persoana respectivă. Și pentru ea, și pentru tine, clipa va fi încărcată de emoții, însă modul în care vei livra mesajul depinde doar de tine – acesta trebuie să vi se potrivească din toate punctele de vedere. Prin urmare, chiar dacă vei selecta ceva ieșit din comun, nu uita că, în acest moment, este vorba despre voi doi. 

Cum să compui un mesaj de cerere în căsătorie? - nuntapeplaja.ro

2. Creează o cerere în căsătorie deosebită – Mesaje romantice într-un decor de basm

Totuși, modul în care pui în scenă mesajul depinde foarte mult și de decor. Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi partenera, te poți orienta către cadre inedite și originale, pregătite special pentru acest eveniment deosebit. De exemplu, poți pune la cale un setting pe plajă, la răsărit sau la apus, care să asigure o atmosferă cu adevărat romantică. Acest lucru poate fi obținut dacă apelezi la un wedding planner – acesta îți va pune la dispoziție toate sfaturile și elementele de care ai nevoie pentru a organiza un astfel de moment special. El te va ajuta să alegi destinația finală, să rezervi locația, să-ți arate ce oferte foto-video există pe piață și, bineînțeles, să personalizezi această zi deosebită exact așa cum ai visat. Poți închiria iahturi, bărci, elicoptere, avioane, chartere sau poți organiza o cerere sub apă, în aer, sau la o cină romantică la malul mării – tot ce contează este să fie pe gustul tău. În cazul în care aceasta este direcția pe care vrei să o abordezi, contactează un specialist, care să-ți ofere informațiile de care ai nevoie.

Creează o cerere în căsătorie deosebită – Mesaje romantice într-un decor de basm - nuntapeplaja.ro

În concluzie, cererea în căsătorie este un moment semnificativ, pe care trebuie să-l conturezi într-un mod original. Atât mesajul, cât și desfășurarea evenimentului reprezintă elemente esențiale, pe care trebuie să le iei în considerare atunci când planifici această zi aparte. Ascultă-ți intuiția și creează un cadru minunat, care să marcheze începutul unei noi aventuri!

Sursă foto: shutterstock.com.