Dansul mirilor + alegerea pieselor muzicale pentru evenimentul tău special

Dansul mirilor - Nunta pe plaja

În ziua de azi, singura care poate limita organizarea unei nunți este imaginația. Astfel, poți avea evenimentul pe care ți l-ai dorit organizat oriunde dorești, iar plaja poate oferi cadrul perfect pentru ca tu și alesul tău să vă împărtășiți povestea de dragoste cu toți invitații.

Dacă ai în plan o nuntă pe plajă, trebuie să știi că o poți organiza exact cum îți dorești, fie că vrei o nuntă tradițională, fie o nuntă nonconformistă, iar acest principiu se aplică și dansului mirilor și alegerii pieselor muzicale pentru acest moment.

Cum alegi muzica pentru dansul mirilor, dar și pentru invitați și cum te organizezi în cadrul unei nunți pe plajă? Află din acest articol.

1. Dansul mirilor și organizarea acestuia pe plajă

1. Dansul mirilor si organizarea acestuia pe plaja- Nunta pe plaja

Organizarea unei nunți pe plajă poate părea mai dificil de realizat decât cea a unui eveniment tradițional, însă acum este posibil să ai petrecerea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna fără cea mai mică grijă. Dansul mirilor este unul dintre momentele cheie, dar și cele mai frumoase, astfel încât nu are cum să lipsească.

Atunci când îți imaginezi dansul mirilor, piesa muzicală pe care veți dansa este foarte importantă, iar partea bună este că ai destul de multe variante, de la melodii românești la unele străine. Mai mult, evenimentul poate căpăta nuanțe tradiționale sau nonconformiste, în funcție de dorințele tale.

În organizarea dansului mirilor la o nuntă pe plajă, poți avea în vedere următoarele:

 • dacă dorești un dans al mirilor simplu sau ceva mai aparte;
 • dacă dorești să ai un band live sau un DJ;
 • dacă dorești amenajarea unui ring de dans sau dacă îl vei organiza direct pe nisip;
 • dacă piesa pe care veți dansa este una tradițională românească sau străină;
 • dacă tu și mirele doriți să dansați pe întreaga piesă sau, la un moment dat, să invitați și restul participanților alături de voi.

În funcție de dorințele tale și ale mirelui, totul poate fi pus în scenă până la cel mai mic detaliu de către un organizator de nunți specializat, care se poate ocupa de fiecare detaliu în parte, astfel că poți veni la eveniment fără cel mai mic stres, fiind invitat la propria nuntă.

Dacă dorești un dans al mirilor altfel, poți alege nisipul ca ring, astfel că întreg evenimentul poate fi unul casual și relaxat, cu separarea zonei de mese. Dacă visezi la o cununie civilă pe plajă, te poți gândi la o melodie cu ajutorul căreia să mergeți către un altar superb la apusul soarelui.

Ce melodii se potrivesc la o nuntă pe plajă, dar mai ales pentru dansul mirilor? Orice piese îți dorești, însă poți ține cont de câteva detalii care să îți facă evenimentul cu adevărat magic.

2. Dansul mirilor: melodii potrivite la nunta pe plajă

2. Dansul mirilor melodii potrivite la nunta pe plaja- Nunta pe plaja

Pentru că acum poți organiza unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta oriunde, fie că alegi o plajă din țară, din Grecia sau chiar Dubai, ai destul de multe variante în ceea ce privește dansul mirilor și melodiile pe care le dorești, fie ele românești sau străine.

Poți alege piese clasice pentru un vals, dacă dorești un dans al mirilor simplu și, bineînțeles, dacă ați urmat cursuri în acest sens, sau poți alege melodiile voastre preferate dacă vă gândiți la un moment mai special.

O idee pentru un dans al mirilor altfel poate fi alegerea unei melodii originare din țara în care organizezi nunta, în cazul în care alegi o nuntă în străinătate. În acest fel, vei avea parte de momente cu adevărat speciale. Bineînțeles că aceeași ,,rețetă’’ poate fi pusă în scenă și pentru un eveniment tradițional. Tot ce ai de făcut este să îndrăznești să visezi și să te pui de acord cu viitorul tău soț despre cum ați dori să arate primul vostru dans ca soț și soție și apoi să lăsați organizatorii să se ocupe de împlinirea dorințelor voastre.

Pentru că o nuntă pe plajă poate fi organizată în funcție de o anume temă, piesa pentru dansul mirilor poate fi aleasă plecând de la tematica nunții.

Alte mici trucuri de care puteți ține cont în alegerea melodiilor pentru dansul mirilor pot include:

 • piesele de la trupa sau artistul preferat, mai ales dacă amândoi aveți aceleași gusturi muzicale;
 • melodia pe care ați dansat prima dată împreună, chiar dacă acest lucru ar putea să însemne un dans al mirilor altfel;
 • melodii tradiționale românești sau străine pentru un dans al mirilor simplu, dacă unul dintre voi sau amândoi sunteți mai timizi;
 • melodii vesele sau romantice în funcție de felul vostru de a fi.

De cele mai multe ori, dansul mirilor reflectă iubirea dintre cei doi soți, astfel că dacă știți că relația voastră este una simplă, puteți alege o piesă din repertoriul unui artist consacrat, iar dacă sunteți mai nonconformiști, puteți merge pe varianta artistului sau trupei preferate, chiar dacă este mai puțin cunoscut/cunoscută.

În concluzie, dansul mirilor la un eveniment pe plajă se poate organiza în funcție de preferințele tale și ale viitorului tău soț și se poate realiza pe piese românești sau străine, tradiționale sau nonconformiste. Alege să ai nunta la care ai visat, fără să îți faci griji legate de organizare!

Sursa foto: Pexels.com

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.