Cerere in casatorie pe plaja: Ce sa NU faci atunci cand ii ceri mana?

Cerere în căsătorie pe plajă - nuntapeplaja.ro

Căsătoria este un angajament pe viață, iar atunci când decizi să îți exprimi intenția de a fi alături de parteneră pentru tot restul vieții, este necesar sa te implici pentru a face acest moment cât mai memorabil. O cerere în căsătorie pe plajă este o idee excelentă în acest sens, mai ales atunci când există atât de multe destinații splendide în toată lumea. Așadar, dacă dorești să organizezi o cerere în căsătorie ca la carte, citește acest articol pentru mai multă inspirație!

1. Cerere în căsătorie pe plajă – ce să nu faci când organizezi un astfel de moment?

O cerere de căsătorie pe plajă poate părea o activitate banală la prima vedere, dar când vine vorba de cea mai specială persoană din viața ta, perspectiva se schimbă. Dacă vrei ca totul să fie perfect, trebuie să iei în considerare anumite aspecte, înainte de a pune marea întrebare. Există, astfel, câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci atunci când ceri mâna jumătății tale pe plajă. Iată care sunt acestea:

  • Uiți de inel

Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să-ți ceri partenera în căsătorie cu mâinile goale. Dacă nu știi sigur ce stil de inel dorește sau ce dimensiuni să alegi, poți cumpăra unul de la un bijutier care are o politică de schimb flexibilă. Astfel, te asiguri că vei avea elementul cel mai important pentru acest moment. 

Uiți de inel - Cerere în căsătorie pe plajă - ce să nu faci când organizezi un astfel de moment? - nuntapeplaja.ro
  • Ignori discursul

Chiar dacă „Vrei să te căsătorești cu mine?” pare destul de simplu de exprimat, în momentul în care vei pune marea întrebare, emoțiile te pot împiedica să te exprimi cum trebuie. Pentru a nu rata un moment ideal de a-ți exprima sentimentele și intențiile, poți practica discursul în oglindă sau te poți înregistra video, pentru o mai bună perspectivă. 

  • Alegi o zi banală

Cu siguranță că jumătatea ta va dori să i se ceară mâna într-un moment special și semnificativ. Deci, ideal ar fi să alegi o zi simbolică pentru relația voastră, cum ar fi aniversarea primei întâlniri.

  • Divulgi secretul

Dacă ești gata să-i pui marea întrebare, ai grijă să nu spui prea multor persoane. Este cunoscut faptul că oamenii nu sunt foarte buni la a ține secrete. Așa că, în loc să riști ca momentul să fie influențat de un prieten indiscret, este mult mai interesant pentru amândoi să împărtășiți veștile minunate cu cei apropiați după cererea în căsătorie.

  • Uiți de ce ai ales să faci asta

Cererea în căsătorie va fi perfectă numai dacă alegi să exprimi autenticitate și pasiune în tot ceea ce alegi să faci. Ziua de logodnă este o zi importantă atât pentru tine, cât și pentru parteneră, de aceea este indicat să ții cont de ce ai ales să îi ceri mâna, ce v-a adus în acest moment special al vieților voastre, dar și ce elemente și experiențe vă reprezintă pe voi în calitate de cuplu. 

Uiți de ce ai ales să faci asta - Cerere în căsătorie pe plajă - ce să nu faci când organizezi un astfel de moment? - nuntapeplaja.ro

2. Cerere în căsătorie la mare: 5 propuneri creative de cereri în căsătorie pe malul mării

Puține lucruri sunt mai romantice decât o excursie la plajă. Apa sclipitoare, nisipul fin, cerul azuriu – nu este de mirare că nenumărate povești de dragoste încep cu o plimbare pe plajă. Și poate că acest loc are o semnificație specială pentru tine și viitoarea ta mireasă. În orice caz, este clar că o cerere în căsătorie pe malul mării este modalitatea perfectă de a da startul unei vieți împreună. 

Iată câteva idei creative pentru o cerere în căsătorie la mare:

  • Scris în nisip

Invită-ți jumătatea să meargă într-o zi la o plimbare pe plajă, dar nu către locul cu mesajul. Mergeți de-a lungul țărmului și bucurați-vă de compania celuilalt. S-ar putea să existe puțină suspiciune la început, dar dacă acționezi suficient de dezinvolt, va decide că aceasta este doar o altă plimbare pe plajă. Apoi, chiar când se așteaptă cel mai puțin, va vedea scris în nisip mesajul pe care îl aștepta. Asigură-te că nu îl scrii lângă apă, altfel va fi luat de valurile mării până când veți ajunge! 

  • Într-o destinație exotică

Există ceva mai minunat decât o vacanță într-un locație exotică? O cerere în căsătorie pe plajă ar putea fi! Dacă aceasta este varianta pe care o preferi, asigură-te că vei planifica vacanța cu câteva luni înainte, dar nu fără să faci câteva cercetări despre locul respectiv – astfel poți găsi locul perfect pentru a cere mâna persoanei dragi. 

Într-o destinație exotică Cerere în căsătorie la mare: 5 propuneri creative de cereri în căsătorie pe malul mării - nuntapeplaja.ro
  • Comoară sub nisip

Dacă dorești să faci ocazia cu adevărat memorabilă, de ce să nu îți trimiți jumătatea la o vânătoare de comori, completată de o hartă personalizată? Poți achiziționa un cufăr mic pentru a îngropa inelul și o felicitare, dacă dorești. Această idee necesită ajutorul unui organizator de nunți profesionist, deoarece vei avea nevoie de menținerea elementului surpriză, pentru ca momentul să fie o experiență de neuitat pentru amândoi. 

Comoară sub nisip - Cerere în căsătorie la mare: 5 propuneri creative de cereri în căsătorie pe malul mării - nuntapeplaja.ro
  • Sub apă

Chiar dacă nu sunteți neapărat fanii scufundărilor, îi poți sugera întotdeauna un curs, pentru a încerca ceva nou împreună. Așadar, în timp ce vă distrați în prima voastră aventură subacvatică, puteți, de asemenea, să vă logodiți într-un mod unic. Partenera ta va rămâne ,cu siguranță, fără cuvinte!

Așadar, nu multe locuri sunt la fel de romantice precum malul mării, pentru o cerere în căsătorie. Între aerul sărat, nisipul auriu și valurile oceanului, există atât de multe moduri inedite de a cere mâna persoanei dragi la mare, încât nu ai nevoie decât de imaginație și dorință de a face totul să fie cât mai special, dar și de ajutor de la specialiști. Cheia pentru o cerere în căsătorie memorabilă este să ții cont de pasiunile și personalitatea celuilalt.

Surse foto: Shutterstock.com, Pexels.com, Unsplash.com