Despre noi…

Despre NuntaPePlaja

Fiecare nunta scrie o poveste. Ne plac oamenii si experientele lor, ne place sa construim o relatie umana si sa facem acel transfer de incredere, incat sa scapi de “frica” unei nunti la distanta. Ne straduim sa iti respectam toate dorintele pentru ca tu sa ai nunta visata. Stim ca ai multe curiozitati si detalii, pe care vrei sa ni le spui. Avem timpul si rabdarea necesare pentru a-ti asculta nevoile.

Nunta pe plaja a pornit dintr-o nevoie personala, propria nunta, un vis, pe care l-am transformat in realitate. Ne doream nunta pe plaja, insa ne gandeam cu groaza ca trebuie sa ne plimbam pe drumuri, sa vedem restaurante, plaje, sa obtinem informatiile necesare si sa organizam singuri totul. A fost o experienta plina de peripetii si cu siguranta tu te confrunti cu aceleasi temeri.

Tocmai de aceea, noi, echipa consultantilor personali de nunta suntem alaturi de tine sa iti oferim toate detaliile pentru ca ziua nuntii sa fie perfecta. Cream un pachet complet de servicii care include atat informatiile necesare, cat si organizarea cununiei civile, a cununiei religioase, a petrecerii nuntii pe plaja, a cazarii, a transportulului invitatilor si a unui pachet turistic de vizitare a destinatiei respective. Iti punem la dispozitie o varietate de restaurante pe plajele din lumea intreaga, meniuri facute dupa preferintele tale, tort, aranjamente florale, servicii foto-video, dj-muzica, make-up & hair-styling.

Pentru ca am trecut prin aceasta experienta, lucram personalizat si fiecare nunta are propriul consultant, care iti asculta nevoile si cerintele, pe care apoi le transforma in realitate. Pe oameni ii leaga oamenii, deoarece prima oara construim o relatie umana, aflam toate informatiile necesare si apoi ne punem pe treaba.

Te asteptam sa ne cunoastem si sa cream impreuna nunta, pe care ai visat-o!

Cu Drag,
Echipa Nunta Pe Plaja

Dan si Florentina

Mulțumim din suflet, chiar a fost foarte frumos! A ieșit totul foarte bine.

Chiar dacă vremea nu a ținut cu noi am compensat cu o echipă minunată și a iesit nunta de vis!

Dan si Florentina
Petre si Laura

Colaborarea cu echipa a fost foarte frumoasă.

Totul a fost pregătit, nu am avut nici o grijă, doar să venim și să fim fericiți. Mulțumim Nuntă pe Plajă!

Petre si Laura
Iosif si Svetlana

A fost o colaborare foarte serioasă, în primul rând, adică ne-am putut baza pentru orice pe cei din organizare.

Foarte prompți, serioși, prietenoși și, cu siguranță vom rămâne prieteni și după aceea.

Iosif si Svetlana

Let Us Make Your Wedding Flawless

send request

Stay Tuned with Updates!