10 temeri legate de ziua nunții pe plajă pe care le poți evita

Nunta pe plaja Nunta in Grecia Organizare nunta pe plaja 2020

Fiecare mireasă visează încă de mică sa se simtă ca o prințesă in ziua nunții, să aibă familia și oamenii dragi aproape și să citească bucuria momentului în ochii alesului. Din experiența noastră cu peste 400 de povești cu prinți și prințese, ca să ajungi acolo și să te simți relaxată și răsfățată ai nevoie de o echipa de profesioniști care să-ți ia grijile de pe cap.

Fiecare mireasă visează încă de mică sa se simtă ca o prințesă in ziua nunții, să aibă familia și oamenii dragi aproape și să citească bucuria momentului în ochii alesului. Din experiența noastră cu peste 400 de povești cu prinți și prințese, ca să ajungi acolo și să te simți relaxată și răsfățată ai nevoie de o echipa de profesioniști care să-ți ia grijile de pe cap.

Care să te invite la propria nuntă. Lungul drum până la decisivul ”da” poate fi însoțit de multe întâmplări care te pot lua prin surprindere, dar nu și dacă apelezi la specialiști. Fiecare cuplu își dorește ca ziua lor să fie fără surprize, fără goluri în stomac și palme transpirate. Ar trebui să nu uite că ziua nunții este doar pentru ei, să nu aibă vreo grijă, să se bucure în tihnă de pregătiri, apoi de ședința foto, să simtă toate emoțiile cununiei religioase și să se distreze la petrecere, iar petrecerea sa se încheie, de ce nu, cu o baie-n mare. 

În ciuda pregătirilor extinse și a sesiunilor de planificare, multe dintre mirese se simt nervoase că ceva nu va merge bine în ziua cea mare. Să vedem care ar putea fi temerile și cum pot fi evitate?

 1. Cununia civilă și cea religioasă – orice îngrijorare legată de ce ar putea merge greșit în privința cununiilor e spulberată când un organizator dedicat se ocupă de toate actele necesare și te așteaptă la nunta ta cu acte în regulă. Echipa Nuntă Pe Plajă e singura din România care se ocupă de absolut tot ce înseamnă o nuntă pe plajă de la cununia civilă până la petrecere. Mai exact, poți alege elementele din cadrul nunții care vi se potrivesc vouă:
 • cununie civilă & petrecere
 • cununie civilă, cununie religioasă & petrecere
 • cununie religioasa & petrecere
 • cină romantică pentru voi doi pe plajă & cununie civilă și/sau religioasă 

NPP e singura agenție din Europa de Est și Centrală care organizează cununiile cu acte reale, nu simbolice. Ne ocupăm de tot procesul legat de documente tocmai pentru ca voi să vă concentrați pe lucruri mai importante. Certificatul de căsătorie primit în urma cununiei este recunoscut în România, așa că poți lăsa frica nr.1 în grija noastră.

 1. Teama nunții la distanță 

Îți dorești nunta perfectă și vrei ca în ziua nunții toate lucrurile să meargă așa cum ai planificat. Ai trimis invitațiile și ai primit și confirmarea de participare. Ințelegem faptul că vezi plaja în ziua nunții, că simți că nu ai control asupra a ceea ce se întâmplă și singurul mod de a fi sigură că lucrurile se întâmplă, este încrederea în noi.

Frica de a organiza un eveniment la distanță e legată de faptul că lucrurile nu vor fi așa cum au fost agreate. Că plaja nu va arăta ca în fotografii sau că meniul nu va fi așa cum ți-l doreai sau că va fi dificil să-i iei pe cei dragi cu tine. 

Din experiența noastră cu peste 400 de nunți organizate pe plajă, toate aceste temeri sunt depășite cu ușurință când te poți baza pe o echipă de încredere. Invitații pot veni împreună cu voi, mirii, iar locațiile în care organizăm nunțile pe plajă au nenumărate opțiuni de cazare. Puțină relaxare în organizarea nunții nu strică, vă spunem cu drag. Când pregătești nunta pe plajă cu echipa noastră dedicată, legendarul “totul va fi bine” chiar se potrivește perfect!

 1. Decorul

Va fi plaja decorată așa cum am visat? DA! Noi pregătim decorul conform fotografiilor de inspirație primite de la voi și detaliilor discutate cu voi. De fiecare dată lucrurile au ieșit exact așa cum și-au dorit mirii și spre încântarea tuturor invitaților în ziua nunții. Evenimentul va fi încununat, ca să spunem așa, de o combinație superbă între peisajele plajelor și florile și decorațiunile alese astfel încât să se potrivească cu ce vă doriți voi și cu locația. În plus, briza mării e întotdeauna blândă cu noi, iar apusul care însoțește marele *DA* este pur și simplu minunat.

Fiecare local în pare organizăm petrecerea de după cununii are și varianta acoperită pentru a scăpa inclusiv de grija vremii neprietenoase. Însă plajele ne-au întâmpinat mereu cu vreme frumoasă, cu o atmosferă relaxa(n)tă de care mirii și invitații s-au putut bucura de ceea ce contează cu adevărat: legătura frumoasă dintre ei.

Meniu Nunta pe plaja Nunta in Grecia 2020
 1. Meniul.

Va fi mâncarea suficientă și pe gustul invitaților? DA, fără îndoială. Bufetul suedez este alegerea perfectă și întotdeauna suficientă pentru o nuntă pe plajă. Astfel ne asigurăm de fiecare dată că voi, mirii și invitații voștri dragi se răsfață cu preparate delicioase din plin, inspirate din mâncarea tradițională a țării în care organizăm nunta. Veți putea mânca ce vă doriți, cât doriți și mereu veți fi încântați să descoperiți delicii exotice extraordinare în ziua nunții. 

 1. Machiajul sau coafura

Deoarece toate privirile cad pe mireasă în timpul unei nunți, majoritatea femeilor simt presiunea și încearcă să arate perfect pe tot parcursul zilei. În ziua nunții pe plajă lucrurile stau diferit. În primul rând pentru că vii la nunta ta mai relaxată, draga noastră mireasă, decât îți poți imagina. Machiajul va fi unul natural, la fel ca și coafura și se va potrivi perfect cu starea pe care o oferă un astfel de eveniment. Voalul și coronița se vor potrivi magic în contextul romantic al plajei, iar zâmbetul tău va fi cel care va străluci mai mult decât orice machiaj complicat. 

Cea mai simplă soluție ca să scapi de orice îngrijorare legată de look-ul tău în ziua nunții este apelezi la echipa Nuntă pe Plajă, care îți poate pune la dispoziție consultanți și specialiști în make up și hair style, care au și bunavoința îți asculte dorințele și multă experiență.

 1. Cel mai fotografiat eveniment – Vor fi fotografiile așa cum ți le dorești? 

Una din marile griji ale mireselor este că ziua nunții lor nu vor avea parte de suficiente fotografii sau că acestea nu vor fi caracteristice și vor rata esențialul. Indiferent de temeri trebuie să aveți încredere în fotograf pentru că este un expert, el știe când și unde să facă cele mai bune fotografii și are o experiență vastă cu detaliile neplăcute ale luminii, pozelor și unghiurilor. Noi ne asigurăm că lucrăm cu oameni care știu ce fac și fac asta de ani de zile astfel încât să vă ia încă o îngrijorare din gânduri. Echipa foto-video va avea grijă să surprindă momentele importante din cea mai frumoasă zi a voastră, în cel mai frumos loc pe care-l puteați alege pentru a spune *DA*.

 1. Grija fața de invitați – Le va plăcea nunta noastră? 

În primul rând, după sute de nunți organizate, am învățat alături de mirii noștri că e important ca voi să vă simțiti extraordinar, restul va veni de la sine. Este momentul vostru în doi, sărbătorit alături de cei dragi. Nunta pe plajă este un eveniment caracterizat prin libertate și relaxare și asta va resimți toată lumea care participă, spre deosebire de nunțile tradiționale organizate în orașe. 

Pentru că sunt evenimente de seară, când temperatura și briza sunt extraordinar de plăcute, nunțile pe plajă evidențiază ce e mai frumos în relația cu cei dragi care vă însoțesc. Vă veți bucura fără stres de sărbătoarea iubirii voastre și veți scrie împreună o amintire de neuitat. 

 1. Rochia – Va arăta totul așa cum îmi doresc?

În preajma nunții, miresele sunt îngrijorate în privința rochiei mai mult decât orice uneori. Lucru pe care îl înțelegem și îl vedem rezolvându-se de la sine în ziua nunții. Ideal ar fi să probezi rochia din când în când din momentul în care o alegi până la nuntă, pentru a te asigura că totul se potrivește așa cum îți doreai și te simți confortabil. Pentru o nuntă pe plajă ar fi ideal să alegi o rochie ușoară și fluidă din voal sau mătase care să te lase să respiri. În plus, imaginează-ți cât de frumos va arăta un material fluid în fotografiile de la nunta ta pe plajă. Un vis!

 1. Micile – mari accidente

Unul din cele mai obișnuite temeri ale miresei este legat de ”dacă mă împiedic…”, în timp ce se apropie de momentul marelui *DA*, în fața rudelor și partenerului, sau în timpul dansului. În primul rând îți spunem atât: bucură-te de fiecare moment fără să-l consideri o problemă. Când ești pe plajă, totul este mai relaxat și merită să te lași purtată de momente. Evită, totuși, să porți tocuri prea înalte și rochii foarte încărcate în care te poți împiedica sau care te pot face să te simți inconfortabil. O pereche de sandale fără toc, dar ornamentate fabulos vor complimenta perfect rochia și îți vor oferi confortul de care ai nevoie ca să fii 100% happy în ziua nunții.

10. Dacă uit ceva?

În primul rând – a uita e firesc 🙂 Și ni s-a întâmplat de multe ori să aducem pe ultima sută de metri rochia de mireasă uitată acasă, verighetele și așa mai departe. În asta stă magia pasiunii noastre. Fiecare îngrijorare a voastră poate fi rezolvată. În plus, fiind relaxați pentru că primiți tot sprijinul nostru în organizarea nunții veți fi mai puțin predispuși la mici greșeli.

Mai mult decât orice, încearcă să nu îți faci prea multe griji, totul va fi perfect pentru că tu și cel drag veți fi împreună într-un loc superb, alături de oameni dragi, fără probleme. Respiră adânc și spune DA, zâmbește și bucură-te, fă-ți timp de fotografii singură, cu viitorul soț, cu familia, cu invitații pentru ca acestea sunt amintirile care vor rămâne după toate pregătirile și după ziua nunții voastre. Iar noi, alături de voi, ne vom bucura că totul a ieșit așa cum vă doreați.

De ce merită să organizezi marele eveniment cu echipa Nunta pe plaja?

 • Suntem singura agenție din România care face toate actele pentru cununia civilă atât în țară, cât și în străinătate (intocmirea si procesarea actelor, aducerea ofiterului starii civile pe plaja, eliberarea actelor).
 • Oferim consultanta nelimitata de la semnarea contractului si pana la terminarea evenimentului (noaptea nuntii), nu doar 2-3 ore. Consultanta presupune emailuri, discutii telefonice pe tot parcursul contractului, intalnire cu consultantul nuntii cu o zi inaintea evenimentului.
 • Lucrăm cu furnizori testati de-a lungul anilor pentru care garantam contractual calitatea.
 • Ne ocupăm de organizarea nuntii de la A la Z (toate serviciile: cununie civila, cununie religioasa, foto-video, dj, tort, decoratiuni, machiaj, coafat, iar la cerere putem organiza orice serviciu/produs, indiferent de destinatie).
 •  Nu ai nevoie de bani mai multi – bugetul unei nunti pe plaja poate fi similar sau chiar mai mic decat in cazul organizarii unei nunti clasice. Ne pliem pe nevoile, dorintele si bugetul mirilor, indiferent de destinatie.
 • Organizam evenimente cu putine persoane (2- 50 pers) (#nuntapeplaja, logodna, cerere in casatorie, romantic dinner, innoirea juramintelor, celebrarea unui nr de ani de la casatorie).
  ϖ echipa specializata in evenimente pe plaja, profesionista si cu experienta a peste 400 de evenimente in diverse colturi ale lumii. Mirii vin invitati la propria nunta, fara griji si fara stres.
 • #nuntapeplaja este acreditata de International Wedding Professionals din USA ca fiind singura agentie din Europa Centrala si de Est specializata in #nuntapeplaja.
 • #nuntapeplaja este in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania 2019, conform Ziarul Financiar