5 idei romantice perfecte pentru o cerere în căsătorie pe plajă

O cerere în căsătorie pe plajă este fără îndoială unul dintre acele momente memorabile de care vă veți aminti toată viața. Cererea în căsătorie rămâne una dintre cele mai importante amintiri de cuplu care întărește legătura de iubire și promisiunea pe care o veți face unul în fața celuilalt. Dacă ai ales ca plaja să fie locația unde vei adresa marea întrebare, dacă vrei ca acea secundă care cuprinde atâta emoție să fie perfectă, îți împărtășim 5 idei grozave perfecte pentru a crea un moment de neuitat.

Gândindu-ne doar la cât de senzaționale și deosebite sunt nunțile pe plajă organizate de noi, nu putem să nu-ți recomandăm ca și propunerea în căsătorie să aibă loc în același decor de vis, deoarece plaja este locul care surprinde perfect romantismul.

Iată așadar 5 idei romantice perfecte pentru o cerere în căsătorie pe plajă care îți garantează un DA spus din toată inima: 

  1. Cină secretă

O cină secretă, pe malul mării, organizată până la cele mai mici detalii poate fi momentul perfect pentru o cerere în căsătorie pe plajă. Cu atât mai mult dacă sunteți în vacanță, pe o insulă exotică, momentul nu ar trebui ratat. Invită-ți partenera la o plimbare pe malul mării și surprinde-o cu o cină surpriză. Când se așteaptă mai puțin, pune-te în fața ei, oferă-i inelul de logodnă, și spune-i că vrei să-ți petreci alături de ea tot restul vieții.  

 2. Scrie-ți propunerea de căsătorie în nisip

Dacă prima opțiune care ți-a venit în minte a fost o cerere în căsătorie pe plajă, probabil că propunerea de a transforma cererea în căsătorie într-un element integrat în decor este cea mai potrivită. Ideile sunt nenumărate aici, puteți merge într-o plimbare undeva într-o zonă de plajă pustie, unde să se regăsească mesajul scris în nisip. De la o inimă cu text până la o sculptură deosebita, puteți personaliza cererea în căsătorie în funcție de abilitățile voastre sau de ajutorul la care puteți apela. 

Știm că nu toată lumea are cel mai bun talent pentru construirea castelelor de nisip, pentru o cerere în căsătorie pe plajă memorabilă, dar noi credem că trebuie să fiți dispuși să scoateți la iveală creativitatea. 

3. Cerere în căsătorie în mijlocul largului

Orice cerere în căsătorie pe plajă este o surpriză, însă unele pot fi de-a dreptul spectaculoase, mai ales dacă alegi o metodă ceva mai ieșită din comun pentru a pune marea întrebare. Dacă vrei o cerere în căsătorie mai extravagantă, ce spui de a închiria o șalupă sau yacht și de a naviga sub cerul superb în mijlocul largului. În primul rând îți spunem că se poate acest lucru! De exemplu, în Lefkada, Grecia, există foarte multe firme care oferă șalupe sau bărci spre închiriere. Poți închiria o barcă și să o conduci singur, dacă deții un permis de navigație. Alternativ, te poți bucura de plimbările pe mare, alături de persoana iubită, pe o barcă sau un yacht condus de un marinar și de echipajul său.

4. Cerere în căsătorie sub apă

O altă cerere în căsătorie inedită perfectă pentru un cuplu mai nonconformist este… sub apă. DA, ați citit bine. Transformarea unei cereri în căsătorie într-un moment special poate cântări greu în relația dintre cei doi parteneri. Indiferent dacă tu și partenerul tău sunteți sau nu scufundători pro-scuba sau snorkeleri, puteți beneficia de instruirea unei echipe specializate și ulterior organizarea cererii în căsătorie sub apă, sub coordonarea instructorilor. Întrucât veți fi sub apă, probabil că nu este o idee grozavă să aduceți inelul de logodnă propriu-zis (deși, dacă puteți să o faceți într-o cutie transparentă sau prins bine, ar ieși o fotografie subacvatică foarte drăguță). O variantă ar mai fi să aduci un afiș laminat sau o tăbliță pe care este scris cu vopsea mesajul „Vrei să te căsătorești cu mine?” și stabilește cu instructorul când să te ajute cu acest lucru și chiar să imortalizeze momentul! 

5. Cerere romantică cu indicii 

Pentru toți romanticii iubitori de mare, soare, nisip, o cerere în căsătorie pe plajă le va merge la suflet. Vă recomandăm cu tărie o propunere romantică, alegând un loc pe plajă mai retras unde să știți că nu sunt turiști și unde să se poată crea un set-up special cu petale de flori, baloane, muzică, șampanie, un picnic etc, orice știți că preferă persoana iubită mai mult și mai mult și duce cu gândul către ceea ce urmează să faceți. Luați-vă partenera sau partenerul la o plimbare pe plajă și conduceți-o/l încet către acest loc. Această idee de propunere romantică o să producă fluturi în stomac, iar emoțiile vor crește în intensitate, mai ales dacă parcurgeți încet traseul către locul special, timp în care faceți una dintre cele mai frumoase declarații de iubire.

O cerere în căsătorie pe plajă vine cu foarte multe avantaje, primul dintre ele fiind acela că decorul de vis vă este asigurat de nisipul și marea superbă. Dacă alegeți chiar momentul răsăritului sau în timpul unui apus superb, cel mai probabil jumătate din treabă este deja făcută. O cerere în căsătorie trebuie însoțită neapărat de un inel de logodnă, așadar nu uitați să-l achiziționați și să-l puneți în bagaj, dacă vorbim de o cerere în căsătorie în străinătate. Scenariul trebuie ales în funcție de personalitatea și pasiunile iubitei tale. Așadar, cheia pentru o cerere în căsătorie pe plajă memorabilă este să cunoști foarte bine persoana alături de care ai ales să-ți petreci restul vieții și să pornești de la acel lucru care știi că îi place foarte mult. 

Dacă ai primit cel mai hotărât DA din lume pentru cererea în căsătorie pe plajă și vreți să continuați povestea de iubire în același cadru de vis, ce spuneți de o nuntă pe plajă, însă lăsând stresul organizaării în slujba noastră, NuntăpePlajă.ro.